Мирослав Георгиев 0 #1 Публикувано 30 Август, 2018 Какво масло ми трябва за 1.8 и колко литра.Ръчна скоростна кутия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 31 Август, 2018 Аз сипвам 4.2 литра. 10в40, някои колеги карат и с 5в40. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 31 Август, 2018 Може би пита за ск. кутия, според заглавието. Там тябва да е MTF на Хонда или нещо по- добро. Около 1.8 литра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 31 Август, 2018 Пардон, надявам се на по-ясно зададен въпрос следващия път и няма да бързам да пише преди 10:00 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мирослав Георгиев 0 #5 Отговорено 31 Август, 2018 Извинявам се става въпрос за скоростната кутия. Колко литра събира и какво масло ми трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #6 Отговорено 2 Септември, 2018 При смяна - 2 литра HONDA MTF. В опаковки по литър са, да не си взимаш наливно и гледай да не е по-старо от 12 месеца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 2 Септември, 2018 Защо да не е наливно ? Докато внасях хонда мтф и продавах една туба не ми е попаднала на повече от 6 месеца за разлика от литровите . Другото съвсем спокоино мога да твърдя че имат разлика и това от 20 литровите туби е по добро . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мирослав Георгиев 0 #8 Отговорено 3 Септември, 2018 Благодаря колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #9 Отговорено 4 Септември, 2018 На 2.09.2018 г. at 11:51, fenabg написа: Защо да не е наливно ? Докато внасях хонда мтф и продавах една туба не ми е попаднала на повече от 6 месеца за разлика от литровите . Другото съвсем спокоино мога да твърдя че имат разлика и това от 20 литровите туби е по добро . Фенче, ако го купя от теб ще съм спокоен, но ако взимам от Апостолов ще ме е страх. Преди години като сменях на сивика си поръчах от тях и говорихме за опаковки от литър, а като отиде момчето от сервиза да го вземе му бяха наля ли в туба от масло. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #10 Отговорено 4 Септември, 2018 Разбрах какво имаш в предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове