shishko 0 #1 Публикувано 29 Август, 2018 Здравейте, прерових форума, но не намерих тема за моя проблем. Притежавам Акорд 2.4 автомат префейс, напоследък все по-често се случва бутона на лоста на автомата да не ми позволява да превключа. Всеки път си го прави когато си поиска, без някаква логика. Понякога веднага бутона се прибира при натискане и успявам да потегля, друг път бутона не се прибира и се налага доста опити докато се прибере и ми позволи да включа на скорост. Някакви идеи какъв може да е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 29 Август, 2018 Разглоби лосгта и виж механизма, предполагам има пружина зад бутона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shishko 0 #3 Отговорено 30 Август, 2018 Бутона се прибира до едно положение, но не и изцяло. Все едно има някаква защита. Как се разглобява това чудо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #4 Отговорено 30 Август, 2018 (Редактирано) А дали не трябваше да се натисне спирачката, преди да се премести лоста от Р? Редактирано 30 Август, 2018 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #5 Отговорено 30 Август, 2018 Преди 1 час, Tokio написа: А дали не трябваше да се натисне спирачката, преди да се премести лоста от Р? Е има и нинджи явно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shishko 0 #6 Отговорено 31 Август, 2018 Хахахаха.....не съм толкова глупав, знам как се кара автоматик. Натискам си винаги спирачката, но това ме замисли дали датчика на педала на спирачката отчита, че е натисната, или чат пат се ебава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #7 Отговорено 31 Август, 2018 Ако стоп светлините отзад работят, значи е наред, но това не пречи да пропада сигнала между него и мозъка на кутията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 31 Август, 2018 Преди 2 часа, shishko написа: Хахахаха.....не съм толкова глупав, знам как се кара автоматик. Натискам си винаги спирачката, но това ме замисли дали датчика на педала на спирачката отчита, че е натисната, или чат пат се ебава. Лоста се разглабя, държи се на 1 винтче. Намери в нета клипче как се сваля, за да не счупиш нещо по механизма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shishko 0 #9 Отговорено 31 Август, 2018 Стоповете винаги си светят безпроблемно. Първо ще я закача на диагностика и след това явно ще разглабям лоста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagoev.1990@abv.bg 30 #10 Отговорено 9 Декември, 2021 Колега до къде го докара с проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #11 Отговорено 9 Декември, 2021 Колегата не е навестявал форума над 3 години, та едва ли ще ти отговори, но имаш жокери от други в темата му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове