Grudinio 25 #1 Публикувано 14 Август, 2018 Здравейте колеги. Скоро си смених обикновения CD/Radio плеър с навигация. Колата е Акорд 7 фейслифт дизел, съответно и комплекта навигация е от Акорд 7 фейслифт дизел (само че англичанин). Диска за Източна Европа е с най-новата версия за 2018. Антената е монтирана най-отгоре под капака с вентилационните изходи. Още от началото когато се опитах да я пробвам с позната дестинация навигацията не сработва постоянно. Хората които ми окабелиха навигацията твърдят, че всичко е наред и иска да се направят настройки които те не знаят, но са имали друг такъв случай и с настройване е тръгнала нормално. Не знаят къде и какви настройки са правени. Интересното е че навигацията открива по 5-6 сателита към които се закача и въпреки това не навигира както трябва. В модулите свързани към навигацията се търси и някакъв Meter. Някой знае ли какъв е този уред който се търси и необходим ли е за нормалната работа. Качвам снимки от навигацията и ако знаете къде могат да ми я направят да работи нормално моля кажете. За градовете София, Пловдив и Бургас нямам проблем да посетя, за да се срещна с човек който може да я оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 14 Август, 2018 Според мен навигацията ти не е свързана правилно. Иска да й се подаде сигнал за движението на колата, който вероятно са пропуснали да й подадат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grudinio 25 #3 Отговорено 14 Август, 2018 Благодаря за мнението. Ще го обсъдя с човека, който я окабели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #4 Отговорено 14 Август, 2018 На първите две снимки се вижда, че няма връзка с KAN-шината на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 379 #5 Отговорено 14 Август, 2018 Подкрепям мнението на колегата Tokio. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 15 Август, 2018 Аз също имам тази грешка, но нямам проблем с позиционирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове