DracoHD 0 #1 Публикувано 30 Юли, 2018 (Редактирано) Здравейте, колеги! Имам проблем с климатика. Понякога охлажда малко, а понякога изобщо. Не светва лампичката, когато натискам копчето A/C, но изписва на дисплея A/C on или A/C off. Не се чува нищо, когато включвам/изключвам, а на старата ми кола (Опел Астра) се чуваше леко специфично цъскане. Много вероятно е филтъра на климатика да не е сменян скоро (понеже закупих автомобила миналата седмица), възможно ли е да е от него? Ако можете да ми предложите добър сервиз в София ще ви бъда благодарен. Редактирано 30 Юли, 2018 от DracoHD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlueDream4 86 #2 Отговорено 30 Юли, 2018 Съмнява ме да е от филтъра..Възможно е да нямаш фреон в системата и затова да не включва компресора..Дано да е това, инак неработещ компресор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 30 Юли, 2018 Под определено количество фреон в системата, тя не включва.Може да е останал фреон на границата и затова някой път да се пуска а някой път не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DracoHD 0 #4 Отговорено 31 Юли, 2018 Благодаря за отговорите, колеги, ще ви известя когато проблемите бъдат решени. А някой добър сервиз в София да предложите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 31 Юли, 2018 Погледни в раздела за сервизите.Има отзиви за всички и си избери един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DracoHD 0 #6 Отговорено 1 Август, 2018 Ходих на сервиз. Само 100гр фреон съм изгубил, очаквах по-голям проблем. Сега усещам климатика по-добре, но все пак ми се струва слабичък в сравнение с предишната кола. Трябва да го пусна да духа доста силно, за да го усетя, но предполагам така си работи. Благодаря, колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #7 Отговорено 1 Август, 2018 Климатикът е сравнително силен, за разлика от парното. Обаче съм забелязал, че му трябва известно време, докато развърти да охлажда хубаво. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DracoHD 0 #8 Отговорено 2 Август, 2018 Един път работи от раз, един път изобщо не включва. Днес се случиха и двата пъти. Нямам представа на какво се дължи. Ходих на сервиз, но те бяха наясно само с пълнене ми се струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdDiCtEd 8 #9 Отговорено 6 Август, 2018 На моя сивик му се прецака съединителя на компресора, по точно бубината. Само дето спря от веднъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #10 Отговорено 7 Август, 2018 Я си провери релето за климатика,замени го с някое съседно замо за проба и виж има ли ефект,че като чета по темите релетата си отиват много бързо и точно при релето прави така, ту работи, ту не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове