ivan al 5 #1 Публикувано 29 Юли, 2018 Здравейте колеги, бихте ли ми казали на коя позиция е бушонът за мигачите на Хонда СРВ 2-ра генерация, 150 кс, бензин и от къде мога да намеря схемата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan al 5 #2 Отговорено 29 Юли, 2018 (Редактирано) Проблемът е че не работят мигачите и аварийните и се оказа, че не е от бушона, който е на схемата. Каква може да е причината. Редактирано 29 Юли, 2018 от ivan al Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MNED 16 #3 Отговорено 29 Юли, 2018 Релето е едно и за двете виж него 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #4 Отговорено 3 Август, 2018 Доколкото си спомням съм чел нещо от сорта че бутона за авариините има пряка връзка за работата на мигачите и че проблема е в него.Не съм сигурен да не те объркам-такъв спомен имам.,поразрови се и потърси информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #5 Отговорено 6 Август, 2018 Да, така е. Ако махнеш аварийния бутон, мигачи няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове