stany681 39 #1 Публикувано 21 Юни, 2018 (Редактирано) Здравейте,да си излея мъката. Търся Акорд,комби,8-ма ген.,бензин,без забележки.И като няма такъв,, започнах да гледам дизели.Харесах един,бяла перла,единствена такава,в Мобилето,2010,швейцарка.Два пъти я гледах,на паркинга е ОК.Днес я закарах с платформа до Бултрако..И там -о,ужас.Ходовата част - тропаща рейка,задни дискове и накладки за смяна,един шарнир..Това-горе,долу е поносимото.Дойде момент за диагностика и колата не иска да запали.Онези се спекоха,звъним на собственика,и той не знае/не казва нищо по случая.Не знам как,запали и на 20 метра се размириса и разпуши..Пълна мизерия.Диагностицираха и накрая приемчика каза:Г-не,това не е Вашата кола.И четирите дюзи за тотал щета,турбината е ОК,ама какво от това.Хич няма компресия,и това че не пали,би могло да е по 4-5 причини,все сериозни и скъпоструващи.Нещо като 4000 лв.мин. за да се оправи това,което констатираха.Без сериозното,заради което не пали.Ужасно съм разочарован,щото колата много ми хареса.Пак търся бензин.Има една на Горубляне от миналата седмица,но е с много забележки вън и вътре...Трябва ми кола,а няма. Редактирано 21 Юни, 2018 от stany681 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 393 #2 Отговорено 21 Юни, 2018 Търпение му е майката и в един прекрасен ще се появи и твоята кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #3 Отговорено 21 Юни, 2018 Здравей, колега! Съжалявам, че си ударил на камък с тази, но напълно подкрепям колегата над мен - не бързай, имай търпение, сама ще те потърси А щом вече си я водил на лекар, би било добре да споделиш разочарованието си в тази тема: Това би помогнало на някой след теб изобщо да не си губи времето с тази кола. Сигурно си я видял, но една подобна на тази, която си гледал, има в Ямбол. Ако може да се нарече недостатък - това е, че е с ръчна кутия. Иначе изглежда добре на картинките. "Испанските" коли заслужават внимание. Комбинацията от дизайн на Акорд 8 и този бял цвят на мен ми харесва изключително много. Успех ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове