Grudinio 25 #1 Публикувано 17 Юни, 2018 Здравейте колеги. Преди няколко дена открих този клип и съответно научих интересни неща за акорда ми (нищо че го търкалям вече една година ). Обаче при моя опит днес да задържа Инфо бутона не ми излезна менюто му, а ми показва само това което съм снимал и след това гасне. Някой да е наясно къде бъркам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #2 Отговорено 18 Юни, 2018 Колата мисля трябва да е с работещ двигател (или на контакт примерно) и с дръпната ръчна. Мисля, че нещо такова беше, тествай и ще видиш, че ще стигнеш до това меню. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grudinio 25 #3 Отговорено 18 Юни, 2018 Благодаря колега. Сега я пробвах и се получи при вдигната ръчна и ключа на контакт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #4 Отговорено 21 Юни, 2018 (Редактирано) За какво служи не ми е ясно Редактирано 21 Юни, 2018 от Petargazdov89 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6086 #5 Отговорено 8 Септември, 2018 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове