yanko_83 14 #1 Публикувано 9 Юни, 2018 (Редактирано) Здравейте, на скоро смених акорда от 6-та генерация на 7-ма, но имам проблем с релето на климатика 156700-2680 от време на време изключва и не тръгва компресора когато чукна релето тръгва компресора. Дали да сложа обикновенно реле или да търся оригинално и от къде. Редактирано 9 Юни, 2018 от yanko_83 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 9 Юни, 2018 Оригинално само от Бултрако (ново), иначе от морга, но не знаеш колко ще работи. Не разбрах какво имаш предвид под обикновено реле... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #3 Отговорено 9 Юни, 2018 Обикновенно реле(черно квадратно) от 2лева, ще запоя мъжки кабелни обувки на кабели, а кабелите на релето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #4 Отговорено 9 Юни, 2018 Не си заслужава труда.. релето го има навсякъде и е евтино.. не е оригинално, но със същото разположение на крачетата.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #5 Отговорено 10 Юни, 2018 Аз пък се съмнявам проблема да е в релето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #6 Отговорено 10 Юни, 2018 Като го чукна и компресора зацепва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #7 Отговорено 10 Юни, 2018 И аз съм страдал от това реленце.. сложих някво за 4-5 лв. и работи 3 години и замина с колата при новия си собственик.. За да се убедиш че е от него ти трябва просто 5 см. кабел за мостче вместо реле.. Става за секунди.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #8 Отговорено 11 Юни, 2018 Проблема е решен, свалих от един Опел същото реле и сега всичко е Ок. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове