Jump to content
lordross

Спират от движение коли в София без катализатор

Recommended Posts

Някой чувал ли е за подобно нещо ?http://dnes.dir.bg/2007/04/18/news1586009.htmlТова може да обясни защо в данъчното в Младост ми искаха документ, че ми работи катализатора. И се наложи да си напрява такъв тест за 23 лв. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой чувал ли е за подобно нещо ?http://dnes.dir.bg/2007/04/18/news1586009.htmlТова може да обясни защо в данъчното в Младост ми искаха документ, че ми работи катализатора. И се наложи да си напрява такъв тест за 23 лв. :D

Държавата съвсем полудя, 4е кой ще даде 1000лв за нов? Мнението ми е :unsure::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бе тия луди ли са бе?А на бас че неколцина общински съветници са внесли на далавера хиляди катализатори :unsure:Няма да забрава никога - 99 беше мисля, когато въведоха задължителни таксуващи апарати за такситата, 6 месеца по-рано един роднина на шефа ми на приказка се похвали че е поръчал 10000 такива апарата с голяма отстъпка, щото още нямало търсене, но той ЗНАЕШЕ, че ще се приеме такова решение.Човека беше взел само 10000, защото "абе не съм лаком, сметнах че за повече ще трябвам да наемам повече хора и още един сервиз, печалбата пак ще е двойна пък и има едри риби дето не искам да им се навирам в очи"но комент

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой чувал ли е за подобно нещо ?http://dnes.dir.bg/2007/04/18/news1586009.htmlТова може да обясни защо в данъчното в Младост ми искаха документ, че ми работи катализатора. И се наложи да си напрява такъв тест за 23 лв. :D

А сега на правите тръби :unsure::D да си сложат катализатор на задниците :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Не реагирайте така остро колеги, нормално е това да се случи в някакъв хубав момент. Така кара цял свят все пак, все някога щеше да се случи и тук. В крайна сметка най-много да купим и ние по един катализатор..........а това няма нищо общо със спортните гърнета и правите тръби, тях може пак да си ги има. :lol: п.п. Погледнете от хубавата страна. Поне пътищата ще се изчистят за известно време от най-старите гробници. А и най-хубавото според мен, е че ще забранят най-после двутактовите автомобили. Някой такъв като спре с една масльонка пред мен и като зачади, редовно си затварям прозорците да не ме отрови докато светне зеления цвят на светофара. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Демона е прав. Крайно време беше. Не ме кефи много идеята, но рано или късно трябваше да стане. От тук на татък следват само проблеми по български. Проблеми на границата, проверки, актове, изваждане на пари, корупция. Да не говорим че като наложат едно Евро 4, ще закопаят всички ни.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата който изкупува стари катализатори го е знаел... човека се подготвше докато доста хори си ги продадоха за 50-60лв... :unsure: ей това е предприемач

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

мисля че идеята им е да спрат ладите и москвичите от движение.... Истина е че в центъра е АД от коли и трябва да се предприемат некви мерки. това ми се струва не чак толкова фатално като други мерки. Примерно има градове където на четна дата в центъра могат да карат само коли дет последното им число е четно и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не реагирайте така остро колеги, нормално е това да се случи в някакъв хубав момент. Така кара цял свят все пак, все някога щеше да се случи и тук. В крайна сметка най-много да купим и ние по един катализатор..........а това няма нищо общо със спортните гърнета и правите тръби, тях може пак да си ги има. :unsure:

Да ти кажа си има когато сложих турбото не бях махнал катализатора и на 2рия ден си се самооткъсна и започна да дрънка вътре, като го свалих ударих един секач и сам си падна :D Дали му е било зор :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялата тая история отново показва двуличието на управниците ни. Предполагам някой от вас е гледал миналата неделя "На чисто" по Нова телевизия, когато ставаше дума за качеството на горивата в България и как се следи за това. След като държавата, в лицето на контролните и органи допускана пазара масово да се предлагат некачествени горива, които освен че прецакват колите ни, замърсяват много повече околната среда (особено се отнася за дизела) те са се хванали за катализаторите. Да хубаво е да ги има, на никой не му се диша замърсет въздух и на никой не му се кара стара кола, при положение че може да има нова. Но това е положението в нашата страна. И е най-добре управляващите да помислят как да вдигнат стандарта на живот, всичко друго ще си идва на мястото постепенно. Но явно искат да ни върнат в ерета на Флинстоун.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за стандарта в държавата никога няма да се оправи. данъците са такива че ако зимаш 2000лв 800ди даваш на управниците.... е кой се осигурява на реалната си заплата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

Колеги!Аз мисля това за една голяма лайнарщина!!!:D ДА!Добре нека има и катализатори нека има и коли които не са ми набори а са най-много на по 5год.Но защо.За да мога да излезна по улицата и да се уча да правя слалум с кола заради дупките.Да платя по-голям данък защото колата ми е нова и отново да излезна и да продължавам с уроците по слалум.Да няма къде да спирам по центъра за да си свърша работата,защото сините зони са препълнени.Да седя в задръстването някой с мотор да мине да ми счупи огледалото и когато отида при застрахователите те да ми кажат ми то сигурно е станало случайно.И айде пак от моя джоб.Да се изнервяш от глупавата подредба на сфетофарите които те държат по 5мин.на червено и светват зелено ти тръгваш да минаваш но не ЗАЩО?Защото си четвърта кола от колоната :lol: .Според мен нашата държавица не е готова за такива начинания.Трябва да се оправи пътната мрежа,да се промени културата на движение по пътищата (разбира се и катастрофите били те леки или тежки да СПРЪТ!!!) С ред други проблеми.И чак тогава може да се мисли за нещо такова като гореспомената тема.Има и друго "НО" Кажете с ръка на сърцето кога не се е измисляло нещо за да се свалят кожите от гърбовете на ХОРАТА на НАРОДА. :P:unsure::D

Редактирано от Asenski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan
верно е че някой ден и тук ще стане като по белия свят ама все си мисля че още ние много рано.огледайте са по шибаните улици за кво иде реч,ние йивеем в неква бетонна джунгла,затвор за нормалните хора и магнит за малоумниците.некви коли карат с повече масло от бензин,а на мен ми говорят че съм нямал катализатор.ми аз досега веднъж не съм видял някой да е спрял от движение кола щото отравя природата ВИДИМО.просто сега дал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има една поговорка"Кучето си лае,кервана си минава"!Ще ни товарят от сега нататък яко с данъци и тем подобни....Лошото е че само ни взимат парите,а ние нищо не получаваме,съгласен съмс катализаторите,но пак ще има двоен стандарт!!!Икарусите ще си пушат ние ще си кихаме и т.н.Много по лесно е да се въведе стандарт и като минаваш прегледа нали ни мерят изгорелите газове,кво искат повече...Като ги премерят на немските бракми превишаващи в пъти ,що не ги спират от движение?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като ги премерят на немските бракми превишаващи в пъти ,що не ги спират от движение?

Щото повечето хора карат такива коли и кихат, ама данък. А ние сме капка в морето, с или без катализатор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не говорим за градските и междуселищните автобуси от рода на Чавдар и Икарус дето фърлят газове колкото един ТЕЦ. Тях ще ги спре ли някои?.............

Да, вече няма да има Икаруси в София. Слушах едно изявление на общината онзи ден. Очаква се само мерцедеси да има и те да са с Euro3 сертификат. Явно наистина иницятивата е въпрос на време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е въпрос на жизнен стандарт, неможе да се налагат норми на живота които живеем (както правят управниците)без да създават благоприятни условия за тяхнотоизпълнение, а ние да се чудим как да ги изпълним, и какво става накрая? Оцеляват най-ИМАЩИТЕ, Защо не измислят накакъв начин как всички да се здобием с пари за по нови коли, да плащами още по високи данъци, да влизат повече пари за пътна подръжка, и да почнат да се решават проблемите както на запад? Тука се се гледа най лесния начин, трябват пари за нещо, от каде да ги вземим? - оми от народа разбирасе, от каде другаде, майната им на всякакви инвестционни проекти, усвояване на еврофонфове и други дългосрочни мерки. Цялото ни управление е в стил, защо да ходя да работя, като татко носи, а мама меси!!! Аз в София не живея, но тука в Бургас по збъркано нещо от пътното управление няма, правят ремонти на централни артерии, с огромен трафик, които почват в 5 часа след обяд :D , и после защо имало заръствания, нервни шофьори, и в последствия ПТП-та, ами отговорите се крият някаде там.... на пътя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е отдавна в Европа. До няколко месеца, а може би година на старите автомобили ще има срив в цената в БГ.Много хора са се чудили защо в Германия една Астра струва 300 евра, в Италия едно Уно се намира за 200. Ами работата е повече от проста, като те опънат от тук с един данък, оттам с някоя забрана и ти щеш-нещеш гледаш да я махнеш колата.Големия внос също ще си каже думата. От вносител на автомобили, БГ може да се окаже износител на стари бангии за Молдова, Украйна, арабския свят. БГ в момента е задръстена от коли, в КАТ се чака с дни за регистрация, а като ти лепнат още 1000 данъци и такси за стари автомобили. Цената пада драстично!Днес за катализатор, утре за ЕУР3 и 4 и тн, и тн!Това е голата истина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен цялата работа е поредната подигравка с народа. Спор няма, че трябва да го има и този закон, още повече, че вече сме членове на евро съюза, но истината е в това, че ние всъщност сме на светлинни години от него. Как все гледат да ни измислят някое ново законче или такса, която винаги да е отрицателна за нас? Как, когато цената на даден продукт или услуга се вдига с десетки проценти а когато се говори за заплати или пенсий процента винаги е смешен на фона на нуждите на един нормален човек.Явно няма оправия за нас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спор няма ЗА катализатори , НО когато му доиде времето. Маи някой е закъсал за пари и не можи да си довърши хотела ма морето или на планинатаП.П ЕВРОПА дръж се ние идьме :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да земат да сложат и на конете някой такъв че като мине некой гаден циганин с каруцата пред нас и после 1-2 часа си мирише на отровните газове на коня :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

да земат да сложат и на конете някой такъв че като мине некой гаден циганин с каруцата пред нас и после 1-2 часа си мирише на отровните газове на коня :rolleyes:

:rolleyes::D:P:P:D:P:o:P:P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато сме овци разбягващи се като ги подгони вълка(управниците) ще ни изяждат един по един с подобни малоумни прищявки що не сложат катализатори на фабриките и заводите деба техната мама мръсна крадлива докога ще ги търпим тия тъпоумни малодушни лицемери да ни правят на маймуни и дойни крави не е ли време да им покажем къде им е мястото а по-точно в завода за рециклиране на много опасни и радиоактивни боклуцисъжалявам за тона ама :rolleyes: малко се поразпалих

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

мисля че идеята им е да спрат ладите и москвичите от движение.... Истина е че в центъра е АД от коли и трябва да се предприемат некви мерки. това ми се струва не чак толкова фатално като други мерки. Примерно има градове където на четна дата в центъра могат да карат само коли дет последното им число е четно и т.н.

Що ладите та има лади дето са по нови от нашите хонди имаме една ладичка в семейството дето е 96 г. кво и е толкова старото а ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не говорим за градските и междуселищните автобуси от рода на Чавдар и Икарус дето фърлят газове колкото един ТЕЦ. Тях ще ги спре ли някои?.............

Да, вече няма да има Икаруси в София. Слушах едно изявление на общината онзи ден. Очаква се само мерцедеси да има и те да са с Euro3 сертификат. Явно наистина иницятивата е въпрос на време.
България не е София!
Съгласен съм, но това чух :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато сме овци разбягващи се като ги подгони вълка(управниците) ще ни изяждат един по един с подобни малоумни прищявки що не сложат катализатори на фабриките и заводите деба техната мама мръсна крадлива докога ще ги търпим тия тъпоумни малодушни лицемери да ни правят на маймуни и дойни крави не е ли време да им покажем къде им е мястото а по-точно в завода за рециклиране на много опасни и радиоактивни боклуцисъжалявам за тона ама :) малко се поразпалих

А така колега и некой в парламента с АК-47 да ги поочука малко да слезат на земята.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...