smirky 44 #1 Публикувано 3 Май, 2018 Здравейте! От няколко дена, задната ми дясна светлина е със счупено остро ъгълче (сочещо към вратите). За капак, има 2 см вода вътре, която създава конденз. За още по-голям капак, избутах от небрежност чакшата на мигача и сега не мога да я закопчея обратно. Установих, че задната светлина не се сваля само с трите гайки, а също има и нещо между него и бронята, тоест трябва и тя да се сваля за жалост. Като цяло ми се насъбраха проблеми и се колебая дали да не си закупя нова. https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/zadni_svetlini-10554/honda/accord/accord-vii-cl/17485-2-2-i-ctdi https://www.avtochastionline24.bg/honda/accord-vii-cl/17485/10554/zadni_svetlini?criteria[100]=R Някой има ли представа дали новите са адекватни или да търся по автоморги? Също така, има ли разлика между тези за фейслифт и нефейслифт? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 3 Май, 2018 Ако ще взимаш нов, взимай от скъпите (Ван Везел за пример ти давам). Ако ще взимаш от евтините, по-добре си вземи от морга. Не трябва да е повече от 100лв., даже бих казал 60-80лв. (зависи в какво състояние е) при положение че е пълно със Седани, и това е външен стоп, не вътрешен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #3 Отговорено 3 Май, 2018 Външния стоп се чупи повече от вътрешния и е по-скъп. Имат разлика преди и след фейса, но тя не е фрапираща. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 3 Май, 2018 Има само визуална разлика, откъм монтаж не. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 3 Май, 2018 Колега, трябва да откачиш и задната броня, защото има една ламаринка, която е водач на бронята и е закрепена към купето с две гайки, а освен това има едно болтче и към стопа, завито отдолу-нагоре. Това последното трябва да го развиеш, за да освободиш стопчето. Успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #6 Отговорено 4 Май, 2018 Благодаря! Скоро ще врътна няколко телефона по моргите значи. Ако нямам успех, ще търся нов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #7 Отговорено 4 Май, 2018 Гледай да е от фейслифт, защото, както казаха колегите, имат разлика във рефлектора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #8 Отговорено 10 Май, 2018 Опитвам се да намеря part номерата на стоповете за facelift. Малко ми е трудно да забележа разликите без да загледам нефейслифтов акорд спрямо моя, а ако издиря номерата, ще цъфне всичко със снимки в интернет. Ако някой му е лесно да ги извади, ще съм му благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #9 Отговорено 10 Май, 2018 Намерих това за момента: https://www.parts-honda.uk/honda-cars/ACCORD/2006/22-EXECUTIVE/ELECTRICAL-EQUIPMENTS-EXHAUST-HEATER/TAILLIGHT-LICENSE-LIGHT/17SEA01/B__0900/3/3367 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #10 Отговорено 10 Май, 2018 Гледайки шарките на светлоотражателите, горния стоп би трябвало да е преди фейса. Освен ако скицата не е илюстративна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #11 Отговорено 10 Май, 2018 Утре ще ти пратя парт номера за външен стоп на седан фейслифт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #12 Отговорено 11 Май, 2018 Външен стоп на фейслифтов седан: десен: 33501-SEA-J51 ляв: 33506-SEA-J51 Левият е по-скъп от десния, да си знаеш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #13 Отговорено 11 Май, 2018 Благодарности! Аз вече успях да си направя разликите: Facelift: https://cloud.smirky.net/index.php/s/5okZf8eT7LryCjo Pre-facelift: https://cloud.smirky.net/index.php/s/EeQneSc3QTiyJJR При фейслифт, рефлекторите са в кръгчета, а не-фейслифт, са в редове и колонки. Сега остана да разпитам моргите, че цените ми се виждат прекалени за нов. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #14 Отговорено 12 Май, 2018 Здравей, мога да ти дам координати на една морга от Бургас с много приемливи цени. Миналия ден си поръчах реле за климатроника и човека без уговорки ми го предложи за 10лв. Denso (нов около 80-100лв.) Ако решите може да ми пишете на лично за да ви дам координати и да попитате за стопове, поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #15 Отговорено 12 Май, 2018 Преди 1 час, Just'Do'It написа: Здравей, мога да ти дам координати на една морга от Бургас с много приемливи цени. Миналия ден си поръчах реле за климатроника и човека без уговорки ми го предложи за 10лв. Denso (нов около 80-100лв.) Ако решите може да ми пишете на лично за да ви дам координати и да попитате за стопове, поздрави. Колега, аз преди 4 години взимах такова реле от Бултрако, 50лв. беше. Моргите го даваха за 30лв., съответно прецених че 20лв. разлика за ново си заслужава. Не знам къде си проверявал за това реле, но не струва 80-100лв. ново, дори в Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове