Unreal_man 2 #1 Публикувано 29 Април, 2018 Здравейте! Искам да предупредя всички да имат едно на ум, при покупка на тампони за предни амортисьори на Sachs. Средната им цена е около 90-110лв парчето без отстъпка. След смяната им, колата почна да трака зверски! В движение звукът е ужасяващ! Монтирах и амортисьори на тази марка, но за сега не мога да дам мнение. Първо трябва да елиминирам тези звуци. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 30 Април, 2018 (Редактирано) Същото важи и за тампоните на Kayaba. Смених ги миналата година (заедно с лагерите), понеже на старите гумата беше понапукана. Лагерите им не лягат плътно на тампона и тропането се засили. Свалях ги пак да ги проверявам дали не съм объркал нещо. Е, не ходят така нагоре-надолу като на видеото, но според мен пак са зле. Ето и една по-стара тема, в която е разискван проблемът. П.П. Амортисьорите съм ги качвал на стенд и са на 72 %. Редактирано 30 Април, 2018 от icko_stanev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Unreal_man 2 #3 Отговорено 1 Май, 2018 След обстоен преглед установих, че новия тампон наполовина е кух. От долната страна където ляга стержена, около леглото няма гума, докато стария не е така. И при хода в едната посока леглото чука в корпуса на тампона. За жалост вече не мога покажа снимки, дадох ги за връщане! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kebappa 12 #4 Отговорено 2 Май, 2018 И аз дертове с тези тампони имах. Свалих ги на втория ден и чакам рекламацията ми да ми предвижат. Монтирах на старите и здрави оригинални тампони и за сега всичко е наред. Амортисьорите поне бива ли ги ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Unreal_man 2 #5 Отговорено 9 Май, 2018 За сега имаме съмнения,че проблема ми с пукането при завиване може да се окаже от новите амортисьори. То и това странно пукане беше причината за смяната на тампоните. Когато имам още информация ще споделя. Някой да е слагал Тампони на Tenacity?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #6 Отговорено 9 Май, 2018 Пукането по принцип би трябвало да е от лагерите, които са под тампоните. На предишната ми кола това беше причината да счупя пружина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Unreal_man 2 #7 Отговорено 10 Май, 2018 По принцип да, но в моя случай не е така. И със нови лагери пак пука дори и със нови лагери и тампони пак пука! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове