Jump to content

Unreal_man

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Unreal_man

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 9.03.1984

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 2001 EU8 D16V1
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. По принцип да, но в моя случай не е така. И със нови лагери пак пука дори и със нови лагери и тампони пак пука!
  2. За сега имаме съмнения,че проблема ми с пукането при завиване може да се окаже от новите амортисьори. То и това странно пукане беше причината за смяната на тампоните. Когато имам още информация ще споделя. Някой да е слагал Тампони на Tenacity??
  3. След обстоен преглед установих, че новия тампон наполовина е кух. От долната страна където ляга стержена, около леглото няма гума, докато стария не е така. И при хода в едната посока леглото чука в корпуса на тампона. За жалост вече не мога покажа снимки, дадох ги за връщане!
  4. Здравейте! Искам да предупредя всички да имат едно на ум, при покупка на тампони за предни амортисьори на Sachs. Средната им цена е около 90-110лв парчето без отстъпка. След смяната им, колата почна да трака зверски! В движение звукът е ужасяващ! Монтирах и амортисьори на тази марка, но за сега не мога да дам мнение. Първо трябва да елиминирам тези звуци.
  5. Здравейте според мен проблема е в запушени дюзи. Чистете!!!!
  6. Здравейте на всички. От 2-3 седмици и аз съм собственик на Хондичка /> и моята се държи по описания начин. Колата е CIVIC 2001 с D16V1 мотор. В движение държи 1200-1300 оборота, след като спра на едно мясно след около 4-5 секунди оборотите си падат на 700-800. Само че при мен има и едно проблемче, от време на време, когато колата е на едно място двигатя почва да тресе. Понякога дори оборотите падат повече, опитва се да гасне за секунда и след това компенсира до 1200-1500 оборота и пак си пада на нормалните 700-800. Този въпросния датчик ВСС освен по моргите, къде може да се намери, ако се окаже, че той ми прави разни мизерии .Тия дни смятам да я заведа на доктор да я види. Който знае телефона на Дидо Хондата от ВАРНА нека го сподели.
×
×
  • Създай нов...