haunted 13 #1 Публикувано 25 Април, 2018 Здравейте,На хондата ми до казанчето със спирачна течност има още едно много малко. На него пак пише dot3 или dot4. За какво служи и сменя ли се течността там. И ако да, как? Sent from my MI 5 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #2 Отговорено 25 Април, 2018 Съединител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #3 Отговорено 25 Април, 2018 Мерси за отговора. Аз ще сменям на спирачките, но щом тази се сменя от помпата ще е голямо цапане. Ако се смени само отгоре казанчето незнам дали има смисъл. Ако не циркулира както на спирачките няма смисъл много.Sent from my MI 5 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 25 Април, 2018 Естествено ,че няма смисъл. Течността в помпата е леш. https://photos.app.goo.gl/XRudJlYpI6HE509h1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 25 Април, 2018 Сменяй всичко, тая течност също си има живот. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #6 Отговорено 7 Май, 2018 Сменяй смело къде има течност в автомобила,че ханс кой знае кога е обслужвал,малко е като грамаж за мен като капризен една половинка 450 мл ли беше тубичката хубава промивка до де излезне всичкия гльоч,от долната помпа има пробка помпиш и така промиваш системата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #7 Отговорено 7 Май, 2018 На 25.04.2018 г. at 7:28, haunted написа: Здравейте, На хондата ми до казанчето със спирачна течност има още едно много малко. На него пак пише dot3 или dot4. За какво служи и сменя ли се течността там. И ако да, как? Sent from my MI 5 using Tapatalk Да си оправиш и чистачките и моите бяха така премести на шлици са да си легнат на място моята биеше в уплатнението лесно става .... Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове