Honda_OZ 0 #1 Публикувано 23 Април, 2018 Здравейте. Вече съм горд собственик на Honda civic 1.5, но имам проблем с километража. Когато тръгна до 30км в час стрелката не се мърда и след това направо отскача на 40км, а след това постоянно трепери. Някакви идеи как да го оправя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #2 Отговорено 23 Април, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_OZ 0 #3 Отговорено 23 Април, 2018 На мен не ми свети грешка, а и километрите които минавам ми ги отчита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blero 1 #4 Отговорено 22 Май, 2018 Купи си втора ръка (работещ), и си решаваш проблема. Моята броеше от 220 назад :). Смених го и всичко е наред вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #5 Отговорено 30 Май, 2018 При мен беше от сензора и то по точно от буксата му лош контакт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #6 Отговорено 24 Май, 2019 Здравей, колега, въпреки, че е минало доста време от поста ти, съдейки по себе си как се влачих с подобен проблем повече от година, реших все пак да пиша как се отървах от досадното подскачане на стрелката на скоростомера. Сваляш таблото, разглобяваш го и сваляш самия скоростомер. В задната му част има платка, придържаща се с две зъбчета към останалата част. Сваляш и нея и оглеждаш спойките на буксичката, свързваща платката с уредите. На моята спойките бяха напукани, презапоих ги и всичко си дойде на място. Огледай и другите спойки добре с лупа, може да има и други проблемни! Поздрави и дано съм бил полезен. П.П. съжалявам за липсата на снимков материал но не ми се иска да го разглобявам отново 😊 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #7 Отговорено 24 Май, 2019 ivch0ni,аз имам подобен проблем с англичанката.Моя подскача когато я гася ,не всеки път.Понякога превърта целия циферблат и остава долу,когато я засиля със 120 се оправя,и така до следващия път. VID_20171209_164343.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #8 Отговорено 24 Май, 2019 И моят подскачаше, само че в движение и няколко пъти ми обръщаше скоростомера почти до нулата. При добре загряла кола (след около 20-30км) започваше да работи по-нормално и не всеки път с както казваш ти 120км/ч се връщаше ( понякога се налагаше да отварям таблото и да връщам стрелката с ръка ). След презапояването всичко се оправи. Успех! И сподели резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #9 Отговорено 24 Май, 2019 Тези дни ще го сваля и ще го огледам внимателно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 312 #10 Отговорено 24 Май, 2019 Абсолютно същите симптоми, смених двата кондензатора на платката и се оправи. Това преди доста години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове