Grudinio 25 #1 Публикувано 19 Април, 2018 Здравейте колеги. Преди време имаше табелки на фен клуба ни, които поставяхме под регистрационните ни номера. Имаше и тема от където да си поръчаме. Обаче вече не откривам нищо такова. Има ли възможност пак да се поръчат или е загубена кауза? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 20 Април, 2018 Май я няма темата вече. По спомен Atoma i Tino бяха колегите с форумните сувенири. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 20 Април, 2018 Мислим го, дали и какъв мърчандайз да има, но покрай това, че е на доброволчески начала нещата не са много изчистени кой, как, какво... Отделно, че и преди интересът май не беше много засилен и на колегите, които бяха вложили собствени средства им бяха застояли. Това, което мога да направя е да питам дали има някакви останали и да се свържат с вас, в случай, че има. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grudinio 25 #4 Отговорено 20 Април, 2018 Ако има ще се радвам да си взема на "новата" кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reality 15 #5 Отговорено 26 Април, 2018 Аз също бих искал да се оборудвам с такава табелка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergit.911 0 #6 Отговорено 3 Май, 2018 +1 и от мен. Ще съм благодарен ако има! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #7 Отговорено 6 Май, 2018 Намерих на тавана 2 бройки от най-стария модел и веднага си оборудвах новата. Ако някой иска бих ги сканирал за мостра докато са новички. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове