rim 19 #1 Публикувано 10 Април, 2018 Здравейте!Интересува ме пръскалки за фарове от фейслифта след 2004г дали стават да се сложат на Хонда ЦРВ 2003година на производство?Благодаря за вниманието! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 610 #2 Отговорено 11 Април, 2018 Един приятел с дизелово ЦРВ 2006 г. предлагаше да ми подари една пръскалка. Като я сравних с моите се оказа различна. Като монтаж не мога да кажа дали е еднакъв. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #3 Отговорено 11 Април, 2018 Не знам дали стават, аз имам само една. Мислех да купя още една, но 23€ за една пръскалка ми идва малко извратено. Затапих маркуча към пръскалките с един болт и скоба. Ще търся начин как да декорирам отвора, защото така или иначе пръскалки не ми се е налагало да ползвам Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #4 Отговорено 12 Април, 2018 Преди 23 часа, Georgiev crv написа: Не знам дали стават, аз имам само една. Мислех да купя още една, но 23€ за една пръскалка ми идва малко извратено. Затапих маркуча към пръскалките с един болт и скоба. Ще търся начин как да декорирам отвора, защото така или иначе пръскалки не ми се е налагало да ползвам Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Колега, наскоро мернах в нета фалшиви (декоративни) пръскалки, българско производство, по 15-тина лева. Изглеждат по същия начин, същото закрепване, но не работят (пръскат). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #5 Отговорено 12 Април, 2018 Става и тапи от спирт за горене, с подходяща боя 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове