ibarnev 11 #1 Публикувано 7 Април, 2018 Здравейте има ли някой, който да е усъществил качествена връзка с Bluetooth системата на Honda и iPhone ( в моя случай iPhone 6s) без да се бъгва....имам предвид, че и аз успях да ги свържа, но в повечето време като звъня на някой той казва, че чува само бръм? Дали има някой, който знае някакви подробности за да не се бъгва или просто да смятам че IPhone и Honda не се харесват много и са трудно съвместими! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 7 Април, 2018 Има сайт на Хонда за съвместимости на блутут устройствата: http://handsfreelink.com/honda#col3heading Това е за американските модели, но би трябвало и за европейските да е валидно до голяма степен. Става въпрос за оригинални БТ модули на Хонда! По принцип ако телефона не е съвместим, или не се конектва изобщо, или след свързване постоянно се реконектва! Ако си конектнат постоянно /свети ти БТ символа на дисплея/ и ти чуваш избрания телефон, а от другата страна се чува брум, вероятно имаш проблем с микрофона! Все пак пробвай да свържеш някой по-стар телефон с БТ, може и да не е смартфон. Нокия обикновено имат добра съвместимост с БТ на Хонда и можеш да направиш тестове как се държи при разговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #3 Отговорено 9 Април, 2018 Благодаря за отговора, проверих и моя тел. наистина излиза от този списък, споменат е iPhone 6, но не и 6s, а по принцип между двата модела си има разлика...при мен проблема е че си показва иконата за свързаност на BT...и от време на време( когато си реши....или от според някаква неразбираема за мен зависимост) имам двупосочна връзка, спокойно си говоря и хората оттатък ме чуват идеално и по някое време (не по време на разговор) забива и когато аз се обаждам или някой ме търси, от моя страна се чува само бръм... жалко, защото много харесвах тази екстра, без да закачаш нищо на ухото си, говориш спокойно и същевременно ръцете са ти свободни.... Благодаря все пак за вниманието към моята тема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #4 Отговорено 9 Април, 2018 С кабел не става ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #5 Отговорено 9 Април, 2018 Кабел usb или просто 3,5 за слушалките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #6 Отговорено 9 Април, 2018 usb Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #7 Отговорено 9 Април, 2018 Оригиналния БТ модул не работи с кабели, само по блутут е връзката! Колкото до брума, това което пишеш потвърждава казаното от мен, че не е проблем на съвместимост! По-вероятно е да има контактен проблем. Намери кутийката на модула, най-често е монтирана зад корите около волана. Провери куплунзите как са, даже ги напръскай с контактен спрей за почистване. Провери си и микрофона, обикновено е монтиран горе при плафоните на тавана. Ако това не помогне, вероятно има проблем на платката на модула, като поработи може да загрява и да се проявява ефект от микропукнатина! Тогава търси някой с опит в ремонта на електроника да прегледа платката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #8 Отговорено 9 Април, 2018 Аз постоянно ползам моят блутуут с айфон и нямам проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibarnev 11 #9 Отговорено 10 Април, 2018 Мерси, ще трябва да се обърна към спец. че аз от електроника нищо не отбирам....Мерси на всички за включването! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове