ivan_pop 64 #1 Публикувано 3 Април, 2018 Имам поставена задача от колегата! Търси се датчика дето е в делкото на B20B3? Ако може някакъв парт номер на този датчик,че сега не зная какво търся? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #2 Отговорено 3 Април, 2018 Нещо не ми се отдава да си редактирам предния пост! Разрових се и намерих някаква схема.Въпроса вече е какви са парт номерата на трите датчика дето са в делкото,TDC,CKP,CYP? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3 Отговорено 3 Април, 2018 Не се предлагат ,като отделни части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #4 Отговорено 3 Април, 2018 А ако е скапан един от тези датчици,какво се прави? Цялото делко/дистрибутор ли се сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 3 Април, 2018 сменя се . но не вярвам да е там проблема . всяко делко обд 1 ги има и се сменят . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #6 Отговорено 4 Април, 2018 На B20Z1 не излизат отделно http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=20149&nplgrp=1&cmodnamepc=CR-V&xcardr=5&dmodyr=1999&carea=KG&ctrsmtyp=4AT&xgrade=RVI&nplblk=E__0510 може и да греша разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #7 Отговорено 4 Април, 2018 (Редактирано) При мен имаше проблем с 1 от тези датчици.Варианта е да търсиш делко 2 ра ръка.Другия вариант който избрах аз е че го пратих да ми сменят абсолютно всичко вътре срещу приемлива за мен цена.Ако искаш повече инфо пиши лс. Редактирано 4 Април, 2018 от swakke Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 4 Април, 2018 Всичко се ремонтира и подеменя. Това че програмите не го разделят като отделна част незначи че не може. А не е като да не съм го правил. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #9 Отговорено 5 Април, 2018 Колата е на колегата на сина му и не е при мен.Понякога не искала да пали.Някой я бил чел и дала проблем в датчика,кой баш не зная. Като дойде при мен колата тогава ще решавам какво да правя,че аз вярвам само на себе си и то не винаги! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове