cmitrev 0 #1 Публикувано 18 Март, 2018 Здравейте,прегледах доста теми в ''търсачката'',но не открих нищо.Колата е Honda Civic VI - 1.5i (114 Hp) D15Z6 98г. има доста голям луфт на скоростния лост при включени скорости,въпроса ми е какво да сменя/регулирам? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 18 Март, 2018 Огледай тампоните под скоростния лост,също така карето на щангата към кутията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #3 Отговорено 18 Март, 2018 Преди 3 часа, AMD написа: Огледай тампоните под скоростния лост,също така карето на щангата към кутията. А описания от колегата луфт не би ли се получил по скоро от фиксаторите в кутията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 18 Март, 2018 не пречи да огледа тампоните и карето,преди да отвори кутия за избирачите нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cmitrev 0 #5 Отговорено 18 Март, 2018 Благодаря за отговорите,тази седмица ще разглобя да погледна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martinhristov 56 #6 Отговорено 5 Април, 2018 Моля сподели как е решен проблема, аз също имам подобен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #7 Отговорено 6 Април, 2018 Ако целия двигател се посуква - сменете си двата малки тампона. От страната на изпускателния колектор са, единият от лявата страна, другият от дясната, държат се на "рогите" на купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 7 Април, 2018 При мен беше от разбито каре на пръта ,смяна с друг и се оправи.След някой друг месец последва профилактично смяна на тампоните на лоста с полиуретанови такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове