gogo_prim 0 #1 Публикувано 10 Март, 2018 (Редактирано) Здравейте, вчера колата не искаше да запали - мигаше зеления ключ и стартера въртеше, но не палеше. Пробвах с 2та ключа и и с двата беше същото. Днес сутринта отидох да проверя дали не е релето на ЕКУто и разбира се първо пробвах да видя как е сутринта и си запали без проблем. Нямаше мигане на ключ и нищо. Имате ли представа от какво може да е? И понеже вече параноясах и не съм обърнал внимание: като изгася колата зеления ключ пак мигва 5 пъти. Това нормалното ли беше? Качил съм две филмчета, които напраивих на лампичните VID_20180309_175056.mp4 - зелена мигаща лапма VID_20180310_080404.mp4 - на сутринта, когато колата запали Редактирано 10 Март, 2018 от gogo_prim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 10 Март, 2018 (Редактирано) Това, което съм забелязал и ми се случи, беше следното: отключих, вкарах ключа, замотах се 2-3 мин., маслото проверих, монтирах детето, въртя ключа и нищо, все едно няма електричество (нито се чу стартер, нито какъвто и да бил друг звук), 3 пъти пробвах без да вадя ключа без резултат. Нямаше някаква странна индикация на таблото, че нещо е нередно. Извадих ключа, изчаках 1-2 мин. (така прецених на момента), вкарах ключа и запали. Най-вероятно някаква защита се е включила. Според мен, и при теб е станало същото, някаква защита се е включила. Редактирано 10 Март, 2018 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #3 Отговорено 10 Март, 2018 (Редактирано) Няма никакви защити и винаги като завъртиш ключа, трябва да дава ток на стартера, а случаят на колегата gogo_prim - неразпознат ключ. При всяко гасене е нормално да мига зеленият ключ. Редактирано 10 Март, 2018 от ВесКо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 10 Март, 2018 А при мен какво е станало, виждам че ги разбираш нещата? Ключа мигаше, ток има, просто стартера не въртеше, колкото и пъти да въртиш ключа, като че нещо блокираше паленето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 10 Март, 2018 Преди 11 часа, crown_bg написа: ... Нямаше някаква странна индикация на таблото, че нещо е нередно... преди 6 минути, crown_bg написа: ...Ключа мигаше, ток има... Изпитвам затруднение... Колеги помагайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 10 Март, 2018 преди 10 минути, ВесКо написа: Изпитвам затруднение... Колеги помагайте! Аман от ирония...живи и здрави. Изтрийте моите мнения, моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #7 Отговорено 11 Март, 2018 Четките на бендикса . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 11 Март, 2018 преди 27 минути, aleksandur написа: Четките на бендикса . Ако това е за мен, благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #9 Отговорено 11 Март, 2018 (Редактирано) преди 41 минути, aleksandur написа: Четките на бендикса . Вероятно искаш да кажеш "четките на стартера" ? Редактирано 11 Март, 2018 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове