Mironch0 23 #1 Публикувано 3 Март, 2018 Привет! Търсих, но не успях да намеря някой, който да е сложил зареждачката на газ при бензина. Ходин при един газаджия, но каза, че било невъзможно, понеже имало двойна ламарина от заден и отделно от багажника няма достъп до гърловината на бензина ... с други думи нямало начин :-( Та има ли някой който е слагал за акорд 5-та серия зареждачката на газ, там където е бензина? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 4 Март, 2018 Има...след малко ще направя снимка да му покажеш на маистора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 55 #3 Отговорено 4 Март, 2018 Става без проблем!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #4 Отговорено 4 Март, 2018 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #5 Отговорено 6 Март, 2018 .... ееее м@@@@мка мууу ...... Значи ходих при едни и казаха, че няма как да се сложи там пълначка, понеже имало някакво двойно желязо и просто неможело, от там ходих при други, които направо се заеха да ми я слагат ... там малко онемях - питах ги дали им пречи това, че имало някакво си двойно желязо, а те - ми не, няма проблеми. Та там, преди да ми я сложат, питах точно дали може да се сложи направо голяма пълначка и казаха - не, но все пак сложиха и сега като гледам, че има постана снимка направо с голяма пълначка се изяждам от яд .... еййййй ******* Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #6 Отговорено 6 Март, 2018 Нищо нали все пак е зад капачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #7 Отговорено 6 Март, 2018 Да, крайния резултат е на лице, сега оставя да си поправя бронята, че всичко почна, след удар от заде и невъзможност да си я сваля (бронята) заради зареждачката, винтчетата на която се бяха така размазали, че нямаха отвиване ... е и зейна една хралупа отдолу, но ще мисля вече начини за възстановяване на бронята ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #8 Отговорено 6 Март, 2018 Добре, че са ти сложили малка. Аз заради голяма имам теч в багажника и ръжда около отворите, дори мисля да я сменя с малка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #9 Отговорено 6 Март, 2018 Въпрос на изработка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #10 Отговорено 6 Март, 2018 теч в багажника ... Иначе ме предупредиха, че ако си преместя зареждачката в отсека за пълнене на бензина, от газта, която се разплисква всеки път при махане на "пистолета", на 100% ще почнат наченките на ръжда Но въпреки всичко за мене е по-добре там, отколкото на бронята или още по-зле, някой дупчели самото купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #11 Отговорено 6 Март, 2018 Зареждачката която съм снимал е на колата ми от 2002г има няма 250000км наченки на ръжда още няма.....а разплискваща се газ е последното което ще причини ръжда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #12 Отговорено 6 Март, 2018 Преди 1 час, росенKN написа: Въпрос на изработка. Вярно. Затова се още мисля дали да оправя моята или да я сменя. А иначе ръждата при мен не се виждаше, докато не я свалих, заради теча в багажника. Като слагат пистолета за газ силикончето се отлепя, ако не е хваната стабилно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове