rim 20 #1 Публикувано 4 Февруари, 2018 Здравеите! Интересува ме Хонда ЦРВ 2002г.на производство има ли централно на вратата на багажника или се отключва и заключва само с ключа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 5 Февруари, 2018 (Редактирано) Да , всички имат. Дори и предният модел няма такива които да нямат. Електромоторчето вероятно ти е заминало освен ако не е някой прекъснат кабел . Но въпросът е че и останалите едно по едно , ще се предадат. Има няколко теми тук по въпросът. Пробвай с търсачката. Редактирано 5 Февруари, 2018 от docev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #3 Отговорено 5 Февруари, 2018 И аз залагам на електрическата машинка. И при мен не работеше, та я смених. Имам една резервна (нова, китайска), ако се окаже това мога да я предложа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #4 Отговорено 5 Февруари, 2018 Благодаря за отговорите колеги! Освен вратата на багажника не работи и предна дясна врата ще се сменят явно машинките. А въпреки неработещите машинки може ли да се постави аларма на колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 5 Февруари, 2018 Може да . Може и интерфейсна да е и да се командва от оригиналното дистанционно за да остане функцията отваряне на задният прозорец. Не че не може и с другото ( ново ) дистанционно пак да стане ма е още играчка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #6 Отговорено 5 Февруари, 2018 Благодаря за отговора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #7 Отговорено 7 Февруари, 2018 На 2/5/2018 at 11:34, rim написа: А въпреки неработещите машинки може ли да се постави аларма на колата? Ти сериозно ли? Кой нормален човек си слага доброволно аларма на колата? Ако искаш ел. проблеми в близко бъдеще, слагай... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #8 Отговорено 7 Февруари, 2018 Значи според теб, аз съм "ненормален" човек, защото и на двете СРВ-та, съм с допълнителни аларми. Ел. проблеми досега нямам, даже ми е по-добре с допълнителните, ако не за друго то защото поне издават звуков сигнал за вкл./изкл. положение, което при фабричните го няма. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #9 Отговорено 9 Февруари, 2018 Три машинки са сменени и алармата е поставена.Засега всичко работи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #10 Отговорено 14 Февруари, 2018 Emicha, ако разбираш и си я монтираш сам, добре, но въпреки това, на бюджетните електрониката им е калпава и почва да бъгва след време. Ако ти я монтират в някой сервиз резултата ще е пагубен за ел. инсталацията - нарязани кабели, неправилно светещи светлини, утечки, гаснене на мотора в движение и прочие. Тия по ел. сервизите за спойки не са и чували, всичко се връзва на ръка и омотава с изолирбанд. След време медта на проводниците при снадката се окислява и връзката прекъсва, 12-14V не са достатъчно напрежение да пробие окиса. Не познавам човек ползвал услугите на авто ел. сервиз, който да не се е видял в чудо няколко години по-късно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #11 Отговорено 14 Февруари, 2018 Проблема на ел. инсталацията ( след време както казваш), идва най-вече, от икономия и вложените некачествени материали, на самата инсталация. Иначе на едната Хонда, допълнителната аларма е монтирана в "Авител" и вече 11 години работи без споменатите от теб проблеми. Другата е на 6 години и там липсват тези проблеми, като нямам идея какво са рязали, дали са го запоявали, или само е омотавано с изолирбанд - не съм присъствал и на двата монтажа. Иначе съм присъствал на монтаж на алармата (на Мерцедеса ми 123-ка ) преди повече от 25 години и там нищо не беше запоявано, но пък до миналата година, когато го подарих на приятел, също никога не е давало, каквито и да е проблеми, пък там всичко беше само но изолирбанд. Та които си може и го прави качествено, не би трябвало да има проблеми - но мърлячи винаги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове