rollin 463 #1 Публикувано 22 Януари, 2018 Привет Преди около година като взехме CR-V-то имаше вибрации при ускорение м-ду 30 и 40км/ч Оказа се износена чашка на карето(полуоската) Купихме втора ръка сравнително по запазена полуоска за около 250лв но ето че след около една година същото се случва и с "новата" Идеята ми е дали се намери вече някакъв читав заместител(цяло каре или само чашка) че ОЕМ варианта е само цяла полуоска и е супер много скъп. Чувал съм че има китайски заместители но с тях било по зле и от изновените стари карета... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 286 #2 Отговорено 22 Януари, 2018 Няма ли вариант да се рециклира и балансира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 22 Януари, 2018 Нямам идея, за това питам кой е най разумния вариант? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 22 Януари, 2018 Първо разберете защо ги разбива .Има нещо тука ,удряна ли е колата ?И чисто нова OEM да купиш пак ще се разбие ,открийте причината първо ,после пак втора ръка взимаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #5 Отговорено 23 Януари, 2018 До колкото аз знам това е масов проблем и не само при цр-в а и в Акорд Все пак ние взехме втора употреба и няма как да се знае колко ще изкара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svilen82 1 #6 Отговорено 15 Април, 2018 за кое каре говорите външно или вътрешно.предно или задно.че и при мен тресе ама незнам кое каре е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1576 #7 Отговорено 15 Април, 2018 (Редактирано) По принцип при ускорение тресе вътрешно каре, а в завои външно или заден диф. Ама това "по принцип", в конкретния случай ... ??? ... . Задните през 99.87% от живота си са ненатоварени, само си се въртят. п.п. Борко, причината е твърде много пауър в ниските на тия N22-ки. Правят каретата дроб и полуоските тирбушон Редактирано 15 Април, 2018 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svilen82 1 #8 Отговорено 15 Април, 2018 при мен като ускурявам на пълна газ се усеща това странично люлеене.като карам нормално не се усеща.аз карам десен волан и сякаш се усеща от лявата страна.цялата предница се люлее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове