Ivan Petrov 2 #1 Публикувано 18 Януари, 2018 Здравейте! Един въпрос: карам СРВ-2008 2.2 140кс. Та.. на ниски обороти до към 2000 имам леко пречукване като на аванс-къркорене, някои път едва се усеща друг път доста по-звучно .На студено е най-изразено ,но тогава не я настъпвам, а като я настъпя изчиства. Надявам се да ме разберете. Дайте мнение да ли е нормално или не. Каква е вашата работа, има ли го този шум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #2 Отговорено 18 Януари, 2018 Верига за смяна е това според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Petrov 2 #3 Отговорено 18 Януари, 2018 О веригате имат съвсем друг шум и като загрее моторът шумът се увеличава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topsat 4 #4 Отговорено 22 Януари, 2018 И при мен се появява същия този шум понякога.Не знам дали е нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #5 Отговорено 22 Януари, 2018 Този двигател така си дрънчи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
golfy 36 #6 Отговорено 22 Януари, 2018 (Редактирано) Ако можеш запиши го, за да го чуем, така едва ли някой ще може да ти даде евентуална причина ... с какво масло си .. сменял ли си го? Трябва да имаш предвид, че маслените магистрали са много тънки и при лошо масло може да очакваш всякакви шумове. Редактирано 22 Януари, 2018 от golfy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #7 Отговорено 23 Януари, 2018 Зависи в какви обороти кара колегата, нормално е да причуква ако е на голяма предавка и на малки обороти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове