Jump to content
dimy

смех смех

Recommended Posts

Аз всеки ден съм на война с Хондите! Това, че те са хубави коли си е вярно, но тука има една грешка:D Първо, аз като прочетох темата мислех, че става въпрос за Хонда Сивик, а не за Хонда CRX. Да, теса еднакви като двигатели, но CRX-a е много по-лек от Сивик-а. Те са леки и гният много повече от VW. За въпроса коя се чупи повече, не бих казал, че VW изостава много! Лично аз не бих дал много шансове на Civic SI, ако примерно аз съм с Golf II 1.8 16valves!

Не оставям на последно място въпроса за сигурността! Civic ако не дай си Боже се срещне с друга кола челно, то тези в тази кола имат много по-голям шанс да ядат земята отколкото същото за Golf-a, та ако ще и в 1-ца да са те!

Незнам, може да съм малко пристрастен тука, но си мисля, че да се дадът почти същите пари за Сивик като за един Голф - НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА:D!:D!:D!:D!:D!:dj:!:D:D

сивик -180 още малко с интегра Р ще е скъсал :D

Пичове аз си мислех че тук сме фенове на VW а не на някакви ми Хонди.

Освен тожа зависи за

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....

колега, пасажа

даммм, визията на Голф 2/3/4 е по-добра от Хонда 5/6ген ...

е мой, но при копирането е изчезнала картинката :D , без която смисълът малко се променя :D (и не ме е срам да призная, че Хондата я купих под влияние на жената, мен си ме беше страх от "скъпи части")Общо взето културна тема - след 7-8 страници мнения, смешните изказвания са малко, дори няколко човека от техния форум си казаха че харесват Хондите :dj:Само се чудя обратната тема в нашия форум как би изглеждала :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

голф разбира се! доказал се е достатъчно със здравината си... голфове по моргите бол... колко японски чикии си виждал по морги?а ако намериш все пак ще ти искат бати парите за нищо... електрониката има вероятност да се скапе... ако ще е японка да е новичка...ако е на 5+годинки не си струва... иначе че вървят вървят си...малолитражки ебани

Що ли няма Хонди по моргите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Ама тоя с Пасата 1.6тд направо ме разби,как е възможно да има толкоз заблудени овчици :D Само едно вярно мнение-хонделките са шумни при поддържане на високи скорости

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И това е субективно. Ако си е с хубави гърнета - не е особено шумна.

Редактирано от Iceman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D:D:D Колега мерси за темата сега поне една седмица ще съм в супер настроение, след като се обогатих душевно на тема ГОЛФ :dj:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смешници били по-хубави.Обаче като се зачетох малко са хората които викаха протих хонда , доста добри думи казават.

Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D истината е че пичовете си знаят вътрешно кое е по доброто не случайно коментират толкова Хонда защото истината боли дори някои си признават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия правят гонки по сайтовете.Един видиял еди си кво в някакъв сайт друг видял нещо друго и накрай говорят празни приказки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теми от подобен род бол но те са за забавление на публиката айде да си початим малко :D хора без работа и кола и най-важното без познания и в двата вида автомобили абе смех да има :D светът е оцелял защото се е смял :dj:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе друго си е с ГОЛФУ да видиш ти КР-у как бега лелииии малииии ама те красотали са чудоли е тоя па ше ми сравнява 2-ка с 5г. СИВИК на голфа таблото е като разбита щайга от ягоди и ако решиш да го забаршеш ше си накЪсаш парцала на 10 от ръбовете... с тая аеро-динамика като на 8 етажен панелен блок абе тва ГОЛФ-У е болест много тежка като видиш такова ръбаво ПАЗИСЕ по добре....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:):D:ph34r: Колега мерси за темата сега поне една седмица ще съм в супер настроение, след като се обогатих душевно на тема ГОЛФ :D

да и аз тва го видях има и доста смислени мнения , но първите няколко страници са :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Стига с тия голфове бре:ph34r:Май пак искате да има караница и затворени теми!Нали и те са фанатици като нас,как да им обясним за ХОНДА........ :D Да си карат гоуфа и не ги закачайте по форумите,а ги наказвайте по светофарите..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ебати вкуса дето требва да имаш да кажеш,че голф 2 и 3 са по красиви от сивик 5г.Карал съм Пасат 1.8(комби) 90 коня и мога да му кажа на оня разбирач,че и собственика на пасата ще потвърди,че с моята 1.3 до 140 ще ми е отзад и ще зяпа стоповете ми :) .Вентото е по друга работа,но не кой знае какво:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,недейте с лошо.Как им се връзвате изобщо още на тези с гоуфовете.Аз отдавна ве4е спрях да обяснявам колко по-добри са японските коли,няма смисъл.Карайте си раздрънканите,шумни,малковървящи,4упещи,ск

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Записвам се за протокола, понеже знаете, че не мога да пропусна голфаджиска тема :ph34r:

П.П. Има ли някаква статистика колко кончета е средностатистическата хонда тук?

П.П.П. Малко мнения за хонда на автора на темата :)

темата наистина отиде за заключване , и деиствително има модели на хонда дето не вървят

рекса не е за всекидневна ако не си някакав фен тесен е и вози твърдо , и опитай да набуташ 5 човека , вярно че гори по малко и върви повече , та взимай голфа

с малката до морето с скорост около 140 + клима даде 5.5(100

като - на колата е , че е много нестъбилна и не е за дълго + тва се едно седиш на земята да не говорим , че ако не е в обороти е пълен мартвак

е проблем са частите тъй като ги няма и са доста по скъпи от тези на голфа не се кара с обикновено масло , старите гният повече от голфа става въпрос за колите до 6-та генерация

ако возеха по меко и бяха по стабилни малките цена нямаше да имат

Редактирано от mastorpetko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Най масовите са 90 магарета,ама поне 15 са умрели,други 20 са на паша,около 32 не знаят изобщо за какво става въпрос,и накрая остават най дъртите дето изобщо не теглат.Ама аз си я харесвам хонди4ката щото е хубав цвет. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз затова подхождам с ирония,колега. :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Копирано от форума на FIATVW Golf 2Голф 2 е аристократичен модел на шведската фирма Ауди, първоначално създаден да докаже или отхвърли Специалната Теория на Относителноста на Айнщайн или с други думи - да провери дали е възможно телата да се движат със скорост по голяма от тази на светлината.Съществуват и други мнения - например според известния учен-дисидент Александър Бойчев, Голф 2, не е автомобил, а е истинско социално явление (също като Дявола).Среща се предимно в провинцията и обратното.Конски силиВаденка Ремус на задното стъкло вдига мощността с 10 коня.Ето и една приблизителна схема на разделението на конските сили в тези прочути возила:1) 120 редови коня на обикновен Golf II GTI2) Надпис GTI отпред дава минимум още 5 коня, тази отзад дава 15, щото винаги им гледаш задницата... => станаха 1403) Затъмнени джамов

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така сега да си кажа мнението и за голфа в форума ви писа че имам голф 2 1.6 , що не си копнал мнението за него :D щот не ти изнася :ph34r: та мнението ми за тази кола е следното като вдигнеш 120 имаш чуството че се разпада в рацете ти , гори много за конете си , вози по-твърдо от сивика само рекса е по твърд от него ако го хвана с малката сивика ще го изям дори по завойте , щото е дори по нестабилен от нея , има дизайн на тухла и ускорение на кустенурка п.п. аз го карам 2 пъти в годината да му сменя гуми и колсумативи началото на лятото и края да му сложа зимните и да му напълня резервара , през останалото време е на разположение на дядо ми

А колега стига за рекса,верно вози твардо и определено е двуместна кола ама когато в колата са само двама 4овека обема е напално достата4ен.п.с. а аз никак не сам дребен :)

да за 2ма си е супер , но човека в форума на голфаджийте търсеше кола за всекидневна употреба , и съм напълно обективен , че ще е по пактичен голфа от рекса , вече ако иска сивика е друг въпрос :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле пак лайняната тема за гоуфа.Май верно са си хубави голф4етата,щом толкова ни бъркат в о4ите. ХАЙДЕ СПРЕТЕ СЕ :):ph34r:

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ибаааамумамамията :ph34r: ко направихте пак ? :) смляхте се ...ае някой да пусне тема за щайги и да не се занимаваме повече с тая кола гоуфа ... проблема не е в колата а в диагнозата ,така че стига сте я обсъждали :D да има мир

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gh0sT

кво се занимавате нека си ги карат ,няма да им отваряме очите я :ph34r: верно голфа е велик :) ,де да имах и аз толкова пари за един ама........ е карам си моита малолитражка PEACE P.S.:имам приятели с голфове ама те определено не са от тоя форум ,тои си е за гашоцидори няма смисъл да ги коментираме,ПО-ДОБРЕ НА ХОРАТА В УСТАТА ОТКОЛКОТО НА ХОРАТА В КРАКАТА :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

QUOTE("dimy")е проблем са частите тъй като ги няма и са доста по скъпи от тези на голфа не се кара с обикновено масло , старите гният повече от голфа става въпрос за колите до 6-та генерация :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е то стана ебаси кашата в тая тема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...