Митко Йотов 1229 #1 Публикувано 14 Декември, 2017 Май прецаках нещо и аз не знам как стана.Както си карам и натиснах нещо по волана и сега радиото на FМ не иска да се включи и запаметените станции изобщо не реагират,на дисплея излиза нюз и само Дарик и Фокус говорят.Моде прехвърля на L , диск и флашка и нищо друго,не иска и да сканирва,с една дума нямам радио вече.Може ли да сe помогнe нещо или да се оправям някак си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #2 Отговорено 14 Декември, 2017 Ей това стои,цял следобед се мъча да го оправя и не може и не може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #3 Отговорено 15 Декември, 2017 Махни го този НЮЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #4 Отговорено 15 Декември, 2017 (Редактирано) Преди 5 часа, Tokio написа: Махни го този НЮЗ Опитвам всичко да го махна но не мога,то е ясно,че причината е в мен за това ви търся вас. Копелдака се е загнездил там и не ще и не ще да си ходи. Редактирано 15 Декември, 2017 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5 Отговорено 15 Декември, 2017 Това,което е посочил колегата е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #6 Отговорено 15 Декември, 2017 Menu.. RDS Settings.. NEWS.. NEWS OFF.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #7 Отговорено 15 Декември, 2017 Стана.Благодаря.Благодаря много на колегата : petko_z , който на лични ми изпрати процедурата за премахването на "блока" към FM.вече имам радио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове