Guest todorov #281 Отговорено 12 Август, 2008 Мноо яко еваля ,еваля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #282 Отговорено 14 Август, 2008 DJ Tiesto - Extacy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #283 Отговорено 15 Август, 2008 ето и един циклаж от мен дълбооокоо дълбоокооо :P Jean F. Cochois - Dreaming of Andromeda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #284 Отговорено 15 Август, 2008 Dj Aligator-Protect Your Ears Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
annitka (Mugen Power) 1 #285 Отговорено 16 Август, 2008 1) Chocolate Puma - Sexy Girl (Funkerman Remix) 2) Bellatrax ft. Sophia May - I Can't Help Myself (Henry John Morgan Mix) !!! 3) DJ Tocadisco - Nathizinha (Original Mix) Лудница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #286 Отговорено 17 Август, 2008 ok ей тва е нещото, на което много се кефя:1) Inez- Mi Aire (Kornbech Club Mix)2) Cerf, Mitiska & Jaren- Light The Skies (Retrobyte's Classic Electrobounce Mix)3) Offer Nissim Feat. Maya- Anything (Reconstuction Mix)дано да ви хареса и на вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
annitka (Mugen Power) 1 #287 Отговорено 18 Август, 2008 Първата песничка е разкошна, много съм дивяла на нея.А иначе... Ijah ft. D'Empress - Nitelife (Danny Freakazoid Remix) Песента ме кара да настръхвам, а когато съм зад волана чувството е неповторимо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #288 Отговорено 18 Август, 2008 а линкове ще давате ли ? щото некак си невърви да рова 1 час в гуги за да си я намера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest skylinkata #289 Отговорено 18 Август, 2008 ето линк към Inez- Mi Aire (Kornbech Club Mix), а с клипчето ви поздравявам http://www.vbox7.com/play:b4b54aa7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mugen Power #290 Отговорено 19 Август, 2008 Сори, ето линкче към Nitelife Ijah ft. D'Empress - Nitelife (Danny Freakazoid Remix) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #291 Отговорено 21 Август, 2008 House Area 2008flanders - behind (callea_club_mix) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #292 Отговорено 22 Август, 2008 (Редактирано) ето и малко прогресивно звучене мен лично най много ме кефи 2-ата песен. ................................................................................ TRACKLIST ................................................................................ 01.mischa daniels - run away - club mix 02.nick k. - one of those things - original mix 03.harry lemon - demon disco - original mix 04.mark otten, perry o'neil - we are not innocent - perryo'neil mix 05.third member - let everything drop - playermaker dub mix 06.m.i.k.e. - changes r good - maintro mix 07.the doppler effect - beauty hides in the deep - envotion remix 08.mischa daniels - are you dreaming - minimal mix 09.not farris - love is alive - original mix 10.rr workshop - solar fare - original mix http://activity.spnet.net/index.php?dir=%2...use/progressive Редактирано 22 Август, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #293 Отговорено 25 Август, 2008 Искам да Ви поканя да слушате моят ексклузивен микс по Frisky Radio утре 26 Авг (вторник) от 19:00 - "Monochronic is feelin' frisky" Надявам се да се насладите с 60 минути deep progressive sound friskyradio.com direct stream-> http://www.friskyradio.com/frisky.m3u Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #294 Отговорено 25 Август, 2008 разбира се ,че ще го слушаме твоите са върховни миксове после ще го има ли и мп3 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #295 Отговорено 25 Август, 2008 разбира се ,че ще го слушаме твоите са върховни миксове после ще го има ли и мп3 ?Мерси за Support-a приятел! Радвам се, че ти харесват.По правилата на радито 10 дни след излъчването нямам право да го шервам микса. Така, че на 11-ия ден след това ще го пусна за сваляне+ траклист.Stay tuned! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #296 Отговорено 27 Август, 2008 разбира се ,че ще го слушаме твоите са върховни миксове после ще го има ли и мп3 ?Мерси за Support-a приятел! Радвам се, че ти харесват.По правилата на радито 10 дни след излъчването нямам право да го шервам микса. Така, че на 11-ия ден след това ще го пусна за сваляне+ траклист.Stay tuned! Съжалявам неможах да го слушам , с нетърпение чакам да го качиш като mp3 , някой друг слуша ли го да каже как се е справил , мисля ,че ще е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #297 Отговорено 27 Август, 2008 Колега Елемент... надявам се някой ден да те слушам на живо, Respect Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #298 Отговорено 27 Август, 2008 (Редактирано) Малко от мене http://www.data.bg/f.php?fid=19117330 (Kings of tomorrow - I want you for myself luke fair remix)http://www.data.bg/f.php?fid=31728831 (Funkagenda - What the fuck original club mix)http://www.data.bg/f.php?fid=14551524 (Sandy Rivera - I can't stop )http://www.data.bg/f.php?fid=29886116 (Sandy Rivera ft Haze - Freak Album mix)http://www.data.bg/f.php?fid=30430136 (Fedde le Grand - Take no shhhhh original mix)http://www.data.bg/f.php?fid=19236939 (John Marks - Carnival)http://www.data.bg/f.php?fid=29728540 (Nari and Milani remix) Редактирано 27 Август, 2008 от Dangler Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #299 Отговорено 27 Август, 2008 Колега Елемент... надявам се някой ден да те слушам на живо, Respect WOW! Силно съм очарован и приятно изненадан, че се е харесало, още повече, че изобщо е имало интерес от ваша страна - аз си мислех, че почти никой няма да обърне внимание освен приятелите на които съм казал. Така, че още веднъж Благодаря!В най-скоро време може да се чуваме редовно, но по едно друго радио, само да се уредят нещата @Morridina: относно изявите наживо имам проблем с техниката и в момента ми се върти нещо съвсем друго на ум - надявам се в близките месеци всичко да се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #300 Отговорено 29 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #301 Отговорено 1 Септември, 2008 Здравейте колеги!Неможах да изчета темата, за което предварително се извинявам ако случайно повтарям въпроса, но някой на Тиесто ще ходили? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #302 Отговорено 1 Септември, 2008 мен това ме зарибява !!!Terry Lee Brown Jr - Downtown LifeTerry Lee Brown Jr - From Dub Til DawnTerry Lee Brown Jr - Level VibesTerry Lee Brown Jr - Fix Me UpTerry Lee Brown Jr - Time Out (Extended)който се зариби тук са и албумите ----> Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dangler #303 Отговорено 1 Септември, 2008 1 сайтче от менеwww.di.fm(digitally imported) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #304 Отговорено 1 Септември, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги!Неможах да изчета темата, за което предварително се извинявам ако случайно повтарям въпроса, но някой на Тиесто ще ходили?Аз Редактирано 1 Септември, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #305 Отговорено 1 Септември, 2008 Явно са малко феновете на Тиесто тук, но лошо няма.Колега "Antony", а за коя част си си взел билет - за ВИП зоната или за другата. Аз се бръкнах за ВИПА защото в другата ми казаха че нямало да може да се мръдне, а ако няма място където да дивея за какво изобщо да ходя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #306 Отговорено 2 Септември, 2008 http://vbox7.com/play:c2a142d3 - /Tiesto - Love Comes Again/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #307 Отговорено 2 Септември, 2008 tom novy feat. abigail bailey - runaway Нещо събуждащо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #308 Отговорено 2 Септември, 2008 Кофтито е, че все още нямам билет. Ще търся на заплата. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #309 Отговорено 2 Септември, 2008 И за всички любители на deep хауса The Timewriter - Life Is Just A TImeless Motion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #310 Отговорено 2 Септември, 2008 И за всички любители на deep хауса The Timewriter - Life Is Just A TImeless Motionа така брат.... това ми е любимият DJ , всъщност този от аватара ми е The Timewriter !!! Respect Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #311 Отговорено 2 Септември, 2008 Хехехе верно незнаех !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #312 Отговорено 2 Септември, 2008 Fog - Commercial Understanding Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #313 Отговорено 3 Септември, 2008 (Редактирано) ето и малко от архивите на reddek andy meston - deep belief original mix arthur deep - phoenix original mix - е това кърти във всички посоки terry lee brown jr - softpack dub n pack edit това засега ми харесва има още мнооого Редактирано 3 Септември, 2008 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #314 Отговорено 4 Септември, 2008 Deep House Aleksey Beloozerov - Night Smell You яяя какво можели братята руснаци поздрав за reddek Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #315 Отговорено 5 Септември, 2008 (Редактирано) Мерси ето едно от мен старо парче с нов привкус Dj Spen & The Muthafunkaz feat. Mark Evans - Given Me Joy (Knee Deep Classic Club) Редактирано 5 Септември, 2008 от reddek Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
annitka (Mugen Power) 1 #316 Отговорено 6 Септември, 2008 DJ Samy ft. Elissa - Ayami Bik [Joy Marquez American Mix] => Специално от мен, нещо на което мн се радвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #317 Отговорено 6 Септември, 2008 Това е миксът ми от Фриски Радио - тези които са го пропуснали или са го чули, но искат да си го свалят, сега могат да го направят Приятно слушане! 01 Deep Forest - Sweet Lullaby (Monodrive Deep Mix) [Existence Records] 02 StereoK - Deep Desire (Original Mix) [Carica Deep] 03 atmophere - Nature! I Love You (Original Mix) [CDR] 04 Paronator - Believe (Original Mix) [80Hz-Digital] 05 B.I.G. - Carpe Diem (Original Mix) [swift Records] 06 Johan Vermeulen - Stark Affair (Original Mix) [Toes In The Sand Recordings] 07 Jacco@Work - Epoxy (Josel Future Mix) [bellarine Recordings] 08 Josel - Paranormal (Original Mix) [bellarine Recordings] 09 DownKill - Cruisin (Chris Drifter Remix) [soundtribe Rekords] Download Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #318 Отговорено 6 Септември, 2008 reddek много бавно тегля от тоя сайт , отчаях се Armin van Buuren Feat. Sharon den Adel - In and Out of Love Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tjtony 0 #319 Отговорено 6 Септември, 2008 Последните 7-8 месеца и аз само фрискирадио слушам - евала за поста Weapon_R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #320 Отговорено 6 Септември, 2008 Брутален си брат задълбочено звучене хипнотизирващи звуци , направо всеки път ти се кефа на макс. Браво несъм се и съмнявал ,че няма да се справиш добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове