weapon R 43 #1 Публикувано 11 Април, 2007 Слу4айно попаднах на он лайн радио,денонощно само яки сетове-къртииииииииииииииииииииииииииииииииииии 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 11 Април, 2007 Слу4айно попаднах на он лайн радио,денонощно само яки сетове-къртииииииииииииииииииииииииииииииииииии 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwater #3 Отговорено 11 Април, 2007 добро е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #4 Отговорено 11 Април, 2007 Как немога да си го кача тоя сайт в колата....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5 Отговорено 11 Април, 2007 Как немога да си го кача тоя сайт в колата....... Можеш,ама ти тряа една голяма чиния на покрива............ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #6 Отговорено 12 Април, 2007 Ейй ся по цял ден ще си го слушам в офиса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #7 Отговорено 12 Април, 2007 Аз пък преди две седмици попаднах на едно много добро радио и не го сменям 88.40 ново е и по цял ден само качествена музика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #8 Отговорено 12 Април, 2007 Ако спрете да се заяждате с гоуфаджиите по форумите,ще ви дам адреса на още едно подобно убийствено виртуално радио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #9 Отговорено 12 Април, 2007 да бе,дъ бест е радиото,аз го слушам от 2 год.,но ме беше срам да си кажа иначе за други радиа - proton.com, tribalmixes.org и pure.fm слушам също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #10 Отговорено 12 Април, 2007 Какъв срам бе колега,може ли да те е срам от това 4е слушаш музика.Аз предлагам тази тема да стане едно малко форум4е,в което всеки да споделя удовлетворението си от електронната музика.Да покажем истинска клубна култура в нашия форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #11 Отговорено 12 Април, 2007 Клубната култура предполагам е като автомобилната ни ,все пак караме ХондаСъщо така може да се уведомяваме за предстоиящи събития,партита,Open Air-и и тем подобни. Отдавна исках да отворя такава тема,но не се престраших,понеже нензаех как ще се приеме от членовете и дали има изобщо достатъчно фенове на електронната музика - да не вземе да сме 4-5 човека само и....нищо!? А може и цяла секция за даунлоуд да направим Лично моите предпочитания откъм стил в хаус музиката са специално към deep & melodic progressive, progressive/breaks. Като по-малък в младежките си години слушах tribal ,но се уморих от тези думканици с нарастването на възрастта и сега се рея в по-спокойните води.Но стига съм дрънкал,споделете и вие нещо - какво харесвате,ходите ли по клубове,партита и т.н.Най-много ми допада Drum'n'base,но с удоволствие слушам от вси4ко.Идеите ти са супер,и те подкрепям напълно,но като за на4ало може да се организираме за Метрополис.Около мен няма хора които да слушат такава музика и се 4увствам малко изолиран.Не понасям 4алга... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #12 Отговорено 12 Април, 2007 (Редактирано) Това за Метрополис много добре,но аз няма да мога да присъствам,понеже в събота ще ходя в СтЗ на парти на Kintar & Rex(Argentina) - големи мои любимци в момента. А пък и това техно и Свен Вет ми идват малко hard.По въпроса за изолирането - напълно познато чувство,съчувствам ти,дано си намериш съмишленици за Метрополис.А като каза за дръм енд бейс точно в момента си дръпнах и слушам един сет на P.B.K. - първото нещо което слушам от този стил, досега не бях обръщал особено внимание на него,незнам защо....направо нямам думи,ебати лудата музика Редактирано 12 Април, 2007 от element Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Ванчев 1 #13 Отговорено 12 Април, 2007 намерихте сеиначе радиото е яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #14 Отговорено 12 Април, 2007 Бе ще се съберем съмишленици тука..........Свен Вет и на мен не ми допада........утре в ялта ще е Катанеоно няма да мога да отида за съжалениеПоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #15 Отговорено 12 Април, 2007 Утре Свен Вет,зала Х.Ботев,22лв.Там сме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #16 Отговорено 12 Април, 2007 Да покажем истинска клубна култура в нашия форум. В този форума има доста силно присъствие на но ще ги научим на хубава музика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #17 Отговорено 12 Април, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #18 Отговорено 12 Април, 2007 В този форума има доста силно присъствие на но ще ги научим на хубава музика. .....Кво кайш чадо... ....аз лично слушам всичко без чалга....нооо РОКА си остава "висшата лига" дарагие друзя ! Нема кво да се заблуждаваме ! Аре пийс ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #19 Отговорено 13 Април, 2007 Let the BEAT control your BODY!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #20 Отговорено 13 Април, 2007 (Редактирано) Ами аз какво да кажа колеги ,освен да ви информирам за вси4ки Dj Party nights в PR Club това лято за Златните говоря..... ако някой е по северното 4ерноморие да свирка ... имаме също и Beach Bar ..там ми е най яко да пускам ..всеки ден от 16:00...докато има парти ..облеклото ..не е задължително Редактирано 13 Април, 2007 от DjSprite Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #21 Отговорено 13 Април, 2007 Оооо тва лято и аз съм при тебе......ще се виждаме често Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #22 Отговорено 14 Април, 2007 Ами аз какво да кажа колеги ,освен да ви информирам за вси4ки Dj Party nights в PR Club това лято за Златните говоря..... ако някой е по северното 4ерноморие да свирка ... имаме също и Beach Bar ..там ми е най яко да пускам ..всеки ден от 16:00...докато има парти ..облеклото ..не е задължително Ще наминем като отидем на моренце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #23 Отговорено 14 Април, 2007 Ами аз какво да кажа колеги ,освен да ви информирам за вси4ки Dj Party nights в PR Club това лято за Златните говоря..... ако някой е по северното 4ерноморие да свирка ... имаме също и Beach Bar ..там ми е най яко да пускам ..всеки ден от 16:00...докато има парти ..облеклото ..не е задължително Палавникооооо,едвам ме нави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #24 Отговорено 15 Април, 2007 Взех тази тема от друг форум и я пускам специално за хаус-феновете в нашия форум:Споделете кое електронно пар4е свързвате с вашия на4ин на живот,или по друг на4ин казано-от кой саундтрак настръхвате Моят глас е за WESTBAM-Can't stop living this way. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #25 Отговорено 15 Април, 2007 Любимото на жената е Trafic на Tiesto, а на мен един уникален сет на Tony B. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #26 Отговорено 15 Април, 2007 Еми аз в момента много се кефя на Mark Knight & Dirty South vs. The Police-Black Spot On The Sun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #27 Отговорено 17 Април, 2007 john acquaviva pres. swen weber-first stroke.Дръпнете и слушайте-направо месомела4ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #28 Отговорено 17 Април, 2007 Ами тия дни носталгия ме гони и слушам един старичък сет на Deep Dish (Live from Toronto) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #29 Отговорено 17 Април, 2007 Ами тия дни носталгия ме гони и слушам един старичък сет на Deep Dish (Live from Toronto) We gonna feel it- много добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #30 Отговорено 18 Април, 2007 Ало, хаусаджиите, минималисти гадни, цикликати с цикликати дайте някое онлайн радиице с gabba иначе чат пат изпростявам на HMSU ама като ги избие на чилаут и го спирам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev #31 Отговорено 18 Април, 2007 Аз не че знам какво e gabba ... Ама може да пробваш на www.live365.comУж има над 10000 станции ..ама знам ли .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #32 Отговорено 18 Април, 2007 Ало, хаусаджиите, минималисти гадни, цикликати с цикликати дайте някое онлайн радиице с gabba иначе чат пат изпростявам на HMSU ама като ги избие на чилаут и го спирам....Eто те тука пускат яко дръм енд бейз и габа.Само внимавай да не се взривиш. www.powerfm.org Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #33 Отговорено 18 Април, 2007 Ако трябва да съпоставя някое парче с настроението или начина ми на живот през последните месец-два,то ще да е нещо меланхолично и dark,но аз неискам да ви развалям настроението. Иначе за момента няма нищо друго което да ме вдига толкова като това: Yvel & Tristan - "Eastern Evolution" (DJ Tarkan & V-Sag remix)Прослушай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #34 Отговорено 23 Април, 2007 (Редактирано) Ало, хаусаджиите, минималисти гадни, цикликати с цикликати дайте някое онлайн радиице с gabba иначе чат пат изпростявам на HMSU ама като ги избие на чилаут и го спирам....M.N.M.L.ZM. Редактирано 23 Април, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #35 Отговорено 23 Април, 2007 браво на мен чак сега видях темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #36 Отговорено 24 Април, 2007 M.N.M.L.ZM. нещо не се оправям... дай линк към сайта или радиотоM.N.M.L.ZM. ахаааааа, на 5-тия прочет мая разбрах какво каза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #37 Отговорено 24 Април, 2007 M.N.M.L.ZM. нещо не се оправям... дай линк към сайта или радиотоM.N.M.L.ZM. ахаааааа, на 5-тия прочет мая разбрах какво каза В самото "съкращение" е идеята,то по свой си на4ин визуализира минимализма като стил в музиката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #38 Отговорено 6 Юни, 2007 За феновете които няма да идват на Националната и ще скучаят вкъщи - това е 2-ят рожден ден на предаването Immersed по Frisky Radio "водено" от БГ ди джея d-phrag. Моя най-голям любимец от две години насам до този момент,човека който ме накара да залитна в този стил на хаус-а именно тогава,когато чух първото му предаване. М/у другото може да се похвали със завидна популярност в DJ средите без дори да се е изявявал наживо - впрочем и това се случи преди 2 месеца на Miami WMC(Winter Music Conference)2007. Първия ти LIVE да е на това събитие само говори що за артист е. Стига съм се мазнил,просто слушайте предаването в събота и се наслаждавайте на 24 часа страхотна музика. А за тези като мен които ще го пропуснат,всички сетове ще бъдат пуснати за download! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #39 Отговорено 6 Юни, 2007 Най-после да си дойдеме на думата хаус и drun_n_bassa са ми любимите стилове хауса и drun_n_bass rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz )))))))))Особено парчетата с стил drun_n_bassa доста добре свират на братчет ми на тубата която ми я е дал да я карам временно якоооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #40 Отговорено 2 Юли, 2007 (Редактирано) Най-после светът се сети за нас 14 JULY @ 10AM PST | 01PM EST | [With a special encore broadcast at 06PM TOKYO TIME] d-phrag DJ Versus DJ Chovec DJ Sinai Yeahman DJ Keekos Escodero vs PHM Kalin aka Maiz Kliment DJ Muggsy Timetourist DJ Zon Редактирано 2 Юли, 2007 от element Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове