Ivan_Ivan 0 #1 Публикувано 1 Декември, 2017 Здравейте колеги, Необходим ми е втораупотрвба преден десен подкалник за Хонда Акорд 7-ма генерация (2007г.). От доста време търся по автоморги, но няма (има само леви) или не са в добро състояние. Ще се радвам ако някой може да ми помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #2 Отговорено 2 Декември, 2017 (Редактирано) Ето тук има нови подкалници на по-ниска цена от употребяваните: http://www.avtosklad.bg Ако държиш да е употребяван, провери обявите тук: www.mobile.bg или тук: www.cars.bg Аз също съм за смяна на подкалник, намерих употребяван, но цената не ми хареса, затова си купих нов. Редактирано 2 Декември, 2017 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #3 Отговорено 4 Декември, 2017 Как е като качество този афтърмаркет подкалник?Има ли някакви различия в отворите за закрепяне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #4 Отговорено 4 Декември, 2017 Читав си е подкалника, не е оригинален, но си е 1:1 с оригинала. Внимавайте какво поръчвате, защото в този сайт има части и за американските Акорди, които са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malak 55 #5 Отговорено 4 Декември, 2017 tokio, гледам вътре има два вида подкланици, кой си поръча точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #6 Отговорено 4 Декември, 2017 преди 57 минути, malak написа: tokio, гледам вътре има два вида подкланици, кой си поръча точно. Поръчах като за моята кола, след 2006 година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ivan 0 #7 Отговорено 5 Декември, 2017 Благодаря за отговорът на Tokio, но си търся втораупотреба, защото този който си поръчах (китайски) бе толкова крив и нагънат, че не успяха да ми го сложат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #8 Отговорено 5 Декември, 2017 В автосклада са тайвански, явно са по-добри от китайските. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове