Jump to content

Ivan_Ivan

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Ivan_Ivan

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv
  1. Благодаря за отговорът на Tokio, но си търся втораупотреба, защото този който си поръчах (китайски) бе толкова крив и нагънат, че не успяха да ми го сложат.
  2. Здравейте колеги, Необходим ми е втораупотрвба преден десен подкалник за Хонда Акорд 7-ма генерация (2007г.). От доста време търся по автоморги, но няма (има само леви) или не са в добро състояние. Ще се радвам ако някой може да ми помогне.
  3. Здравейте колеги, Имам проблем с предна дясна врата на Хонда Акорд 2007 фейслифт и се налага да я сменя. Предлагат ми врата на Хонда от 2002- 2003 година. Някой може ли да ми каже дали има разлика във вратите на седма генерация на Акорда? Предварително Благодаря!
  4. Благодаря за отговорите на колегите angelo и Imst! Продължавам с търсенето на бензинов Акорд. Ако някой може да ме насочи към някой читав, който се продава в момента, ще съм благодарен! Хубава страстна седмица
  5. Здравейте бъдещи колеги, От известно време съм решил да си взема Акорд 7-ма генерация. Доста прочетох из форума за нея. Имах дилема между бензин или дизел и точно когато реших да е бензин /Accord 2.0 Comfort или 2.0 Sport/ ми попадна следната обява: http://www.carmarket.bg/honda-accord-sport-787902?rn=14&brand_id=39&model_id=511&year_from=2005&sort=1 Колата се продава от сервиз Апостолов в Бургас и е 2006 година, дизел, 140к.с. Предлага се и с две години гаранция на двигателя и скоростите! Понеже съм от Пловдив, въпросът ме е дали е коректен продавача, мога ли да разчитам на тях, дали да предпочета този дизелов вариант или да си чакам някоя бензинка. Предварително благодаря. Надявам се скоро и аз да се пресъединя към гордите собственици на хонда!
×
×
  • Създай нов...