smirky 47 #1 Публикувано 9 Ноември, 2017 Здравейте! На Акорда нямам фарове за мъгла, съответно врътката, с която пускам задната светлина за мъгла се върти само в едната посока, както си и трябва.До колкото разбрах, ако колата е фабрично и с фарове отпред, въртенето става и в другата посока.Интересува ме какво трябва да заменя по колата за да "мигрирам" към тази екстра и става ли с части от морга (например цяла броня с фаровете или само фаровете + ръчката)? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 315 #2 Отговорено 9 Ноември, 2017 Имай предвид, че фейслифтовите фарове са съвсем различни от предишните и са по-дефицитни/скъпи. И на двата си Акорда имах/м такива фарове и никога не съм ги ползвал, даже и задните. Въпреки схващането за "мъгливата Англия" поне тук където живея мъглите са многократно по-малко от БГ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 130 #3 Отговорено 9 Ноември, 2017 Трябва ти целия кит.. включва лостчето, окабеляването, релето и халогените.. има го като комплект отригинално.. парт номер 08V38-SEA-600. Това мисля е без самите халогени.. Или сваляй смело от моргата и действай.. Вече е бъкано със 7-ци предимно с десен волан... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1817 #4 Отговорено 9 Ноември, 2017 Да добавя, че се сменят и капаците(елементите от ляво и дясно) на бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове