Sleep4o 2 #1 Публикувано 2 Ноември, 2017 Здравейте колеги, Искам да се извиня предваарително ако има подобна тема, просто не успях да я намеря. От един месец съм притежател на хонда cr - v 1999 147коня. Всичко е точно за сега по нея, сложил съм и и яка газова, както си му е реда. Та вчера за пръв път я карах по магистрала и ми светва чека след 110 120 км/ч, и то не веднага а като потдържам 10 мин примерно тази скорост. След като светне колата нито губи мощтност, нито потропва, никакъв признак, че има някакъв проблем. След като огася и отново запаля колата чека изчезва. Дали имам някакъв проблем с недостог на гориво или нещо от въздуха? Бих се радвал, ако някой може да помогне. Благодаря за вниманието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 2 Ноември, 2017 Принципно , се закача на диагностика , за да се види грешката каква е , и тогава се преценява какво трябва да се направи. Сам си се досетил че най вероятно ще е бедна смес. Точно тогава се проявява. При поддържане на една скорост. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #3 Отговорено 2 Ноември, 2017 Колега провери коя грешка ти записва компа. Проверява се с кламер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sleep4o 2 #4 Отговорено 2 Ноември, 2017 Може ли да ме насочите къде в София мога да отида да видят грешката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 2 Ноември, 2017 Хвърлих боб и бобът рече като Доцев - обеднява сместа заради неправилна/недовършена настройка. Дългият трим расте докато караш така и като излезе от граници записва грешка. На всичкото отгоре явно газовата явно е настроена да трие грешки. Не ти трябва да ходиш никъде, за да ти я прочетат. Малко подробности за газовата уредба ако може? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sleep4o 2 #6 Отговорено 3 Ноември, 2017 Газовата е Digitronic - A.E.B. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #7 Отговорено 3 Ноември, 2017 Грешката ще ти я прочета, ама... Я направи същото каране на бензин и виж дали ще ти светне чека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sleep4o 2 #8 Отговорено 7 Ноември, 2017 Не светна, но може и да не съм карал достатъчно дълго че скоро нямам път по магистрала някоя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 7 Ноември, 2017 Е и това се получава от бедни смеси. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #10 Отговорено 7 Ноември, 2017 Аз преди време на такова CR-V със същия мотор смених обикновена газова от Италия с ГИ.След многократни настройки в движение му светваше чека и няма оправия!А като беше с обикновена газова не му е светвал чека.Да,ама Италианците бяха сложили "чистачка" на грешки,която аз изхвърлих.Върнах му "чистачката" на грешки и човека е доволен като мида! А на такива мотори съм съм слагал ГИ и с добра настройка чека не светва! Според мен или не е добре настроена газовата,или има някакъв проблем който на бензин не се забелязва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sleep4o 2 #11 Отговорено 9 Ноември, 2017 А може ли някой да предложи добър газаджия в софия, който може да погледне да я настрои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове