mcd 27 #1 Публикувано 5 Октомври, 2017 Здравейте Някой може ли да каже откъде мога да намеря секретни гайки за този модел за оригинални джанти и на каква цена? Знаете ли точния модел на McGard, който пасва? Доколкото разбрах трябвало да са сферияни, а не конични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #2 Отговорено 5 Октомври, 2017 Това са ти размерите,които ги дава търсачката на Mcgard: http://mcgard.mx-live.com/default.aspx Пиши ми на лични да ти дам тел. на човека,от който си купих моите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 7 Октомври, 2017 Секретни болтове и секретни гайки Mcgard USA - най-висок клас! https://www.olx.bg/ad/sekretni-boltove-i-sekretni-gayki-mcgard-usa-nay-visok-klas-ID4cwV0.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dng 15 #4 Отговорено 7 Октомври, 2017 Трябва ти 25000SL или 25000SU. Аз си взех втора употреба оригинални Honda, които са си Mcgard 25000SL. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #5 Отговорено 8 Октомври, 2017 (Редактирано) Секретни болтове и секретни гайки Mcgard USA - най-висок клас! https://www.olx.bg/ad/sekretni-boltove-i-sekretni-gayki-mcgard-usa-nay-visok-klas-ID4cwV0.html Колегата е дал кординатите на човека,от който взех моите.Бяха нови,неразопаковани с въртящи се страни,със секретния ключ и код съответно за него.Доколкото разбрах,от колегата "mcd"нямал налични. Редактирано 8 Октомври, 2017 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #6 Отговорено 9 Октомври, 2017 (Редактирано) Взех тези от колега във форума: Малко са по-плитки от оргиналните гайки, но доколкото видях ги дават, че са съвместими с моя модел. А и като сложих една ми се стори, че не опира на болта, но трябва на да се вдигне на крик да се развият всички болтове и да се пробва само с 1 секрет да се види дали държи. Джантите са ми оригиналните 17" за 2008 модела. Редактирано 9 Октомври, 2017 от mcd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #7 Отговорено 19 Октомври, 2017 Гайките стават - сложих ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kriszx10 0 #8 Отговорено 9 Април, 2019 Здравейте колеги при мен приплъзна ключа и сега като се опитам да развия и камачето излиза явно е развалено.Ако си закупя нов комплект ще мога ли да ги развия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pendoc 188 #9 Отговорено 9 Април, 2019 Не, секретите са различни на комплектите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RAIAN 3 #10 Отговорено 31 Март, 2020 Предлагат ми да закупя същите, но на мен ми трябват за cr-v 3 генерация, чудя се дали са съвместими? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #11 Отговорено 31 Март, 2020 Трябва да имате към комплекта уникален код.По него,поръчваш дубликат мисля,че в Бултрако ще ви свършат работа,ако не тук. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RAIAN 3 #12 Отговорено 2 Април, 2020 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове