JIVKO_KITEN 0 #1 Публикувано 1 Октомври, 2017 Здравейте колеги , искам да ви попитам случайно на някой от вас да му се е прецаквал автопилота....просто като натисна копчето круиз и нищо не се случва , ще помоля ако някой е имал и отстранил подобен проблем , да сподели опита си благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #2 Отговорено 1 Октомври, 2017 Първо натискаш копчето cruise на таблото отляво на волана.Като светне натискаш копчето на самия волан decel/set мисля че беше ,като в този момент трябва крака ти да не е на газта или спирачката.Другото което е мисля трябва да се движиш с над 60км/ч за да сработи.Ако не стане по описания начин,тогава явно имаш проблем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #3 Отговорено 2 Октомври, 2017 Крака може да е на педала на газта. Минимална скорост е 40. Това с изключването на копчето на таблото се случва по автомивки. Същото, само че обратно, ми се е случвало и с подгрева на седалките. Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 2 Октомври, 2017 Здрасти Живко, работил ли ти е круизът някога? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JIVKO_KITEN 0 #5 Отговорено 2 Октомври, 2017 Здрасти Живко, работил ли ти е круизът някога?Нямам представа братле. Преди 2 месеца я купих...докато си я пребирах към нас по магистралата реших да побъзикам малко екстрите и не успях да го включа..... Изпратено от моят LG-H815 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JIVKO_KITEN 0 #6 Отговорено 2 Октомври, 2017 Нямам си представа. Преди 2 месеца я купих....на магистралата реших да го включа...но нишо не се получи...може някое кабелче да е за смяна...трябва да я закарам на някой който се занинава с електроники на коли Изпратено от моят LG-H815 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #7 Отговорено 2 Октомври, 2017 Пробва ли с копчето отляво на волана, както ти каза колегата по-горе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JIVKO_KITEN 0 #8 Отговорено 2 Октомври, 2017 Не съм в България. Като се върна ще пиша. Благодаря ! Изпратено от моят LG-H815 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове