Sami 1 #1 Публикувано 24 Септември, 2017 Здравейте колеги, понеже наближава зимния сезон, предстои ми покупка на зимни гуми. Цр-в то е 2005 фейслифта. Оригиналните джанти за 16 цола, мога ли да поставя 15-ки, няма ли да опре на спирачния апарат? Ако има някой който кара с такива джанти нека да сподели мнението си. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Members 0 #2 Отговорено 27 Септември, 2017 http://kolalok.com/gumi-dzhanti/honda/cr-v.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sami 1 #3 Отговорено 27 Септември, 2017 По този сайт само оригиналния размер 16 ли мога да сложа, исках да знам никой ли не е пробвал. Ще взема да спра някой колега по пътя с 15ки за да се уверя май.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 27 Септември, 2017 На CRV 05-06 не можеш да сложиш джанти 15-ки. С по-големи спирачни дискове и апарати е от префейса. Каква е идеята - имаш комплект джанти ли? Аз като имах от предното CRV 16-ки и ПАК БЯХ ВЪВ ФИЛМА сума ти време уж за втори комплект за зимни и ги пуснах за продаване, та а зимни, а летни, а не знам си кво да взема 2 от старите пък да взема две нови. Накрая 4 всесезонни и край със занимавките. http://www.crvownersclub.com/forums/23-tires-wheels-suspensions/6209-16-rims-15-2006-v.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sami 1 #5 Отговорено 28 Септември, 2017 Идеята ми е да закупя 15 ки и да им сложа зимни гуми, те са по евтини, по евтини са и гумите за тях. 16 просто не мога да намеря. Явно ще трябва да търся повечко. Ти доволен ли си от всесезонните ти гуми. Това е най-лесния вариант наистина, но много хора твърдят, че тези гуми са измислени просто щото се търси среден вариант. Щом има търсене, нормално е да предложат такъв вариант макар и да не са много ефективни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bozmana 7 #6 Отговорено 17 Май, 2018 Колеги, да използвам темата да попитам. Мога ли да сложа джанти от друга Хонда или със същите параметри, които са за лека кола, не за SUV. Оригиналните джанти за втора генерация имат ли някакви разлики от обикновените леки коли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bozmana 7 #7 Отговорено 22 Май, 2018 Колеги, никой ли не кара ЦРВ-то си с други джанти, различни от оригиналните ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #8 Отговорено 22 Май, 2018 Аз карам ХР-В, което е със същият централен отвор и брой дупки. Та карам с джанти от мазда с втулки. По-добри са от оригиналните за хр-в Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #9 Отговорено 22 Май, 2018 Преди 7 часа, Drone написа: Аз карам ХР-В, което е със същият централен отвор и брой дупки. Та карам с джанти от мазда с втулки. По-добри са от оригиналните за хр-в Drone, като си по-свободен ,ако може качи в нашия раздел някоя снимка как стоят, че докато се чудя как ще стоят Маздовите с ЕТ 52.5 (на 45) за нашите ги изтървах тези Маздови. Ама сега пак за такива се оглеждам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #10 Отговорено 22 Май, 2018 ще снимам утре и ще кача да видиш. Един сезон ги карах с по-широки гуми 205/55/15 и колата изглеждаше много добре 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #11 Отговорено 23 Май, 2018 Това са джантите: Дост е мръсна, ама ко да се прави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 123 #12 Отговорено 23 Май, 2018 Аз харесах тези ,видях ги бяха в същото състояние като в линка. и докато се чудех са ги продалил https://bazar.bg/obiava-21562681/aluminievi-dzhanti-za-mazda-5h114-3-16tsola Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове