axl2 7 #1 Публикувано 19 Септември, 2017 Здравейте колеги. Хубавицата ми я спрях пред блока след 60км каране и няма и 2 минути видях друго место да я препаркирам. И когато завъртях ключа се чу тракане и стържене откъм двигателя . Колата е ЦРВ втора генерация 2003 бензин. Не карам бързо и колата е поддържана.Няма газ. Направих клип за да се чуе за какво иде реч . Много си я обичам Хонди...... всяка помощ и съвет ще е от полза. http://youtu.be/vtolRdF1q3g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 20 Септември, 2017 Свали пистовият ремък и завърти! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
axl2 7 #3 Отговорено 20 Септември, 2017 Това беше и моето следващо решение, след проверени свещи, стартер, тоци. Колата сега я закараха на платформа за диагностика...чакам присъдата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
axl2 7 #4 Отговорено 20 Септември, 2017 Преди когато е студена и навия волана дигаше обороти до 2000 че и нагоре, но не ми е губила хидравлично масло и не съм доливал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
axl2 7 #5 Отговорено 22 Септември, 2017 И дойде присъдата..... прескочила зъб веригата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #6 Отговорено 23 Септември, 2017 Знчи смяна на ангренажа ? Поражения по клапани? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
axl2 7 #7 Отговорено 23 Септември, 2017 Дам и клапани, идната седмица снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #8 Отговорено 24 Септември, 2017 (Редактирано) Мога само да споделя опита на едни ловки другари. Същия проблем в Лондон, със същата кола; отварят клапаните, разкапсуловат прешлен на старата верига, махат обтегача и завързват другата(новата), издърпват, напасват, зацепват и тичай да играеш. Всичко това на паркинга пред къщи. Редактирано 24 Септември, 2017 от zmiata29 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
axl2 7 #9 Отговорено 26 Септември, 2017 (Редактирано) За клапани дали втора ръка е добро решение? Редактирано 26 Септември, 2017 от axl2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове