Nikito82 61 #1 Публикувано 17 Септември, 2017 Здравейте, от къде мога да си намеря такава щипка, че ми пада едно капаче долу в краката на пасажера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 17 Септември, 2017 От ибей... https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1311.R1.TR3.TRC1.A0.H0.Xhonda+trim+clips.TRS0&_nkw=honda+trim+clips&_sacat=0 Не знам как е с доставката до БГ, но вероятно ще вземеш един джоб щипки за цената която дилърите ще ти предложат за 2-3... Иначе от авто моргата можеш да си вземеш, дори от друга марка може да станат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #3 Отговорено 17 Септември, 2017 Аз си купувах от авто бим шипки за бронята. Провери там може да имат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #4 Отговорено 17 Септември, 2017 В повечето магазини за авто аксесоари се намират има ги и по пазарите в Пловдив даже и в магазин Алати има носе си старото за сверка защото има различна дължина и дебелина . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове