georgivanov1 23 #1 Публикувано 7 Септември, 2017 Здравейте колеги, мисля да вдигна малко мощността на колата,но малко съм скептичен към тези промени. Въпросът ми към вас е ,заслужава ли си и какви са плюсовете и минусите ? Промяната е от 160 на 180 коня и от 350 на 410 nm/об въртящ момент. Поздрави Enviado do meu SM-G935F através de Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #2 Отговорено 7 Септември, 2017 Със сигурност ще има разлика най малко заради въртящия момент. Но няма ли да му е малко на предела на кубатурата? Все пак е 1.6 .... въпреки че софтуера е предоставен на дълъра директно от Хонда. Имай предвид че разликата ще е малка и ще му свикнеш бързо, а мотора може да си му е тегаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 7 Септември, 2017 (Редактирано) Точно от това ме е страх, а и съединителя е слабичък Редактирано 7 Септември, 2017 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #4 Отговорено 19 Септември, 2017 както е казал мечо Пух - колкото повече толкова повече щом те е страх за съединителя отиди да ти я чипнат на 120к.с. така ще изкара вовеки веков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2245 #5 Отговорено 21 Септември, 2017 Hondata пердлагат ъпгрейд вече за новите турбо мотори.Съединителя ти е последния проблем.Хората говорят за турбините... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 11 Октомври, 2017 Ето тука има инфо за сивик, който е съ същия двигател. http://www.civinfo.com/forum/engines-transmission-9g/227394-remap-1-6-i-dtec.html 70 MPG си е ебати добрия разход Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове