jorkata dinev 5 #1 Публикувано 29 Август, 2017 Здравейте, бях на почивка в Черноморец и някой малоумник ми е счупил стъклата на огледалата Интересува ме, могат ли да се сменят само стъклата и как по точно се вадят. Това, което ме притеснява е, че са с подгряване и ако реотаните са в съклата не знам продават ли се такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Menpal 15 #2 Отговорено 30 Август, 2017 (Редактирано) Колега, скоро ми счупиха едното огледало - говоря за цялото нещо с пластмасата, много лесно се сменя цялото - с три болта е. Само огледалото е много пипкаво да се смени, ако не знаеш точно как - го чупиш. Ако знаеш как - е лесно, но не знам да ти кажа дали някой ще ти го продаде отделно. В моргата пред мен служителят счупи самото огледало, защото не знаеше как да го извади. Дадоха ми друго, същия цвят като моята кола, всичко точно - даже започна да ми работи и бутона за промяна на ъгъла на огледалото, който не работеше преди. Моргата, където ходих е морга за Хонда в Дружба, цената беше 50 лв. Доста доволен останах, защото менте без да е боядисано беше над 100 - освен това се измъчих доста няколко дена каране без огледало. Само дето там продават само части от английски хонди, има съвсем малка разлика, но се свиква, просто огледалото не може да ти покаже много от твоята кола, едвам закача, не е проблем за мене. Редактирано 30 Август, 2017 от Menpal 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #3 Отговорено 12 Септември, 2017 Благодаря, колега! Отидох при едни момчета, които се занимават с монтаж на автостъкла в гр. Перник, откачиха старото стъкло, разлепиха го и за 10 мин. поставиха новото. Опасявах се че подгрева няма да работи, но уви работи макар и малко по-бавно Цялата услуга ми струваше 7 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #4 Отговорено 1 Декември, 2017 Къде е тая морга във дружба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #5 Отговорено 1 Декември, 2017 В,бившия АРЗ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #6 Отговорено 4 Декември, 2017 Тенкю. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #7 Отговорено 7 Декември, 2017 Здравейте колеги , ако някой може да помогне със съвет, така от извесно време мисля как да направя огледалата със подгрев ,но как да стане срв1 няма такъв. Фабрично те нямат доколкото знам. Попитах няколко приятели но и те незнаят. Резгледах форума със продажби има такива реотани но те се лепят одзад на огледалата, а имали такиви който да се лепят отпред на огледалата ,а и къде трябва да се свържат, на задният подгрев или през реле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasil82 3 #8 Отговорено 7 Декември, 2017 моята е с фабричен подгрев пуска се заедно със задното отопление,дори са на отделен предпазител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #9 Отговорено 7 Декември, 2017 Нали( говорим ) за црв1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasil82 3 #10 Отговорено 7 Декември, 2017 (Редактирано) да црв1 ноември 2000 година,ако искаш мога да ти кажа кой е предпазителя Редактирано 7 Декември, 2017 от Vasil82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #11 Отговорено 7 Декември, 2017 (Редактирано) Да моля. Но моля те кажи от къде включваш подгрева на огледалата .? Опа забравих че си написал. Редактирано 7 Декември, 2017 от Тони Паскалев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasil82 3 #12 Отговорено 7 Декември, 2017 Ето колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #13 Отговорено 7 Декември, 2017 Блягодаря . Ще ми бъде от полза. Ще знам от къде да почна окабеляването . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #14 Отговорено 8 Декември, 2017 https://forums.hondabg.com/topic/103104-лесно-решим-решим-проблем-с-замръзналите-огледала-при-црв-1ва-ген/?tab=comments#comment-1057493916 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #15 Отговорено 8 Декември, 2017 От тази фирма съм копувал нагревател но за труги цели , не бях се сетил пак за тях . Доха те предлагат филмов нагревател,и силиконов които са доста тънки и влагозащитени ти си ползвал тантал той по добър ли е .? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #16 Отговорено 8 Декември, 2017 Не е по-добър в случая,просто имаха много работа пичовете,както и аз и не ми се обясняваше за какви цели е .Имаха две парчета остатък някакъв по 2-3 метра и ми ги дадоха подарък и аз ги използвах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #17 Отговорено 8 Декември, 2017 След малко паля подметките и отивам във магазина да видим какво ще ми препоръчат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #18 Отговорено 9 Декември, 2017 Сподели какво ти предложиха , че и на Сивик-а ще слагам и ако е по-удачно да се възползвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #19 Отговорено 11 Декември, 2017 На 8.12.2017 г. at 11:22, Тони Паскалев написа: От тази фирма съм купувал нагревател но за труги цели , не бях се сетил пак за тях . Доха те предлагат филмов нагревател,и силиконов които са доста тънки и влагозащитени ти си ползвал тантал той по добър ли е .? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #20 Отговорено 11 Декември, 2017 Не те разбрах ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #21 Отговорено 11 Декември, 2017 Сега по темата, фирмата предлага силиконови нагреватели който няма да ни вършат работа защото са много дебели, изработват ги по поръчка цена около 30лв. Ако нямаше пластмасата отзад ще стане . Във интернет има точно това което ни трябва на цена 12,50лв филмов нагревател. Но ти как си се справил със махането на пласмасата от огледалата не знам . Приятелите казват голяма вероятност да се счупят, затова минах през моргата на дружба имат такива огледала на цена по 60лв. Доста любезен излезе човека каза ми щом нямам изградена инсталация ще ми е много трудно да се справя. Каза ми че ще говори със жичкаджия да ми помогне . Утре ще знам повече. Това е засега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #22 Отговорено 11 Декември, 2017 преди 14 минути, Тони Паскалев написа: Във интернет има точно това което ни трябва на цена 12,50лв филмов нагревател. Дай линк ако може.Би ми спестило известни усилия. Огледалата се отлепват трудно,но не и невъзможно.Трябва ти пистолет за горещ въздух,макетен нож и желание.Залепени са с някаква гадост,която се отпуска почти като дъвка при нагряване и подпъхваш ножа внимателно между стъклото и пластмасата и леко-полеко отлепваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #23 Отговорено 11 Декември, 2017 Доха приятел ги намери , май във OLX. Довечера ще ти пиша дали е така. Защото да сменям целите огледала ми идва малко скъпо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #24 Отговорено 16 Декември, 2017 Колега Тони Паскалев откри ли от къде ги е поръчал приятеля ти ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #25 Отговорено 18 Декември, 2017 Да открих обявата, но греда човека вече не продава нагреватели , говорих по тел.със него. Намерих няколко фирми който продават огледала но за нашият модел няма. Намерих от Украйна онлайн магазин но дали си заслужава незнам. Ти си извадил късмет че си имал окабеляването аз нямам ,няколко фирми ми отказаха много било сложно. Така че във момента съм във застой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #26 Отговорено 18 Декември, 2017 Доха това което търсим го има във форума раздел части продава. Ето тел.0898885426 izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #27 Отговорено 23 Декември, 2017 Колеги какво да направя . Ако купя от англичанка лявото няма да ми показва както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #28 Отговорено 23 Декември, 2017 Нагревателите са залепени на огледалото / на някакво фолио/, с малко финес и търпение може да ги разлепиш и после да ги залепиш на твоето огледало - обаче с какво си нямам идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasil82 3 #29 Отговорено 24 Декември, 2017 С това лепило би трябвало да стане http://store.emk-33.com/product/382003/lepilo-elektroprovodimo-za-klemite-na-reotan-na-zadno-staklo-permatex.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове