karamko4 0 #1 Публикувано 18 Август, 2017 Здравейте колеги, От скоро съм собственик на Honda Accord 2004 2.2 дизел(всички екстри без навигация). Забелязах по снимки и клипове на същия модел, че освен таблото светят всички копчета за управление на радиото, шибедаха, VSA, аварийните светлини и копчетата за управление на климатика, копчетата на волана за управление на радиото и круиз контрола. При мен свети само таблото и конзолата на радиото. Едва ли всички крушки са изгорели... Въпросът ми е има ли някакъв основен предпазител който е изгорял или проблема е по сериозен ? Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #2 Отговорено 18 Август, 2017 Копчетата на волана светят само при фейса. Твоите не. А относно другите: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=85907&page=2&do=findComment&comment=1057494824 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #3 Отговорено 18 Август, 2017 Имаш за смяна две или три крушки и си готов. Не търси проблеми. (от последната година преди фейса (2005г.) имат подсветка на бутоните на волана) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги_х 0 #4 Отговорено 25 Септември, 2018 При мен както светеха и изведнъж спряха всички и на подкрепата на радиото и на управлението на климатика и т.н. общо взето цялата конзола и си нямам на представа защо и как да я оправя .... Ако имате идеи давайте ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #5 Отговорено 25 Септември, 2018 (Редактирано) Почваш да мериш бушоните в краката, докато намериш изгорелия/изгорелите, това е стъпка номер едно. Редактирано 25 Септември, 2018 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #6 Отговорено 26 Септември, 2018 Доколкото знам, няма отделен предпазител за осветлението на централната конзола. проблема трябва да е в самата конзола (радиото). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове