itcebel 4 #1 Публикувано 15 Август, 2017 Възможно ли е да се вземе захранване от плафоните за осветлението при водача? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #2 Отговорено 15 Август, 2017 Да, там има винаги +12V! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 15 Август, 2017 Зависи как ще го правиш. Надали можеш да го свържеш директно. Доколкото съм се интересувал DVR-ите май работят на 5 волта и вероятно ще ти трябва и нещо такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #4 Отговорено 15 Август, 2017 Не съм на ясно дали сечението на проводника І + Іе достатъчно да не се получи претоварване и оттам нагряване и последващи проблеми ? Относно свързването съм наясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #5 Отговорено 15 Август, 2017 Аз си пуснах захранването от извода за запалка в конзолата! Оказа се много лесно, а очаквах разглобяване на кори и поне час мъка! Между тавана и предното стъкло има малка фуга в която кабела влиза много лесно. След това е най-трудния участък, на колонката между предното стъкло и вратата и там оставих кабела първоначално да стои отвън, точно покрай фугата горе. После кабела се вкарва много лесно /има оставен канал/ в първото от към купето уплътнение на вратата. Повдига се от вътрешния край и се пъха кабела до като стигне долния край на вратата. След това може да се вкара оставения на колонката кабел, като внимателно се открехва за 3-4 мм процепа с нещо пластмасово /може и стара карта за отстъпки от бензиностанции/. От долу кабела тръгва нагоре и минава зад жабката /предварително се сваля/, завързва където може се да не тропа и така стига до конзолата! Отнема 10-15 мин, но първо трябва внимателно да се огледа! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #6 Отговорено 16 Август, 2017 Благодаря,ivan_m Получи се!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #7 Отговорено 22 Август, 2017 Eто и снимки към описанието: Тука кабела влиза между тавана и стъклото: Влиза в процепа между пластмасата и тавана: След това се повдига уплътнението край вратата и кабела ляга във фугата: Тука излиза от уплътнението и минава зад жабката: След това може да се изкара до запалката на конзолата. При мен кабела е дълъг и го докарах до 12В в подлакътника! Монтажа става по този начин на CR-V 3 и 4. За по-старите версии не съм гледал. 5 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове