Gmitov79 0 #1 Публикувано 3 Август, 2017 (Редактирано) Здравейте,излезе ми грешка с код p109A, която не може да се изтрие,ако някой знае за какво се отнася моля да сподели. Редактирано 8 Август, 2017 от Markony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gmitov79 0 #2 Отговорено 4 Август, 2017 Не се "самоцитирам",а просто бях объркал кода, номера на двигателя не знам от къде да го видя.Относно кода,за запушен DPF е,благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 4 Август, 2017 Благодаря!.Номера на двигателя ти е N22A2,След 2010 се добавя и N22B3,Който е 150 коня и се води I-DTEC. Относно грешката P1094A няма и в двете модификаци, затова ми е интересно как е получена и разшифрована. Грешката според документацията е по ЕОБД P2002/P2003. Diesel Particulate Filter Efficiency Below Threshold Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gmitov79 0 #4 Отговорено 7 Август, 2017 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gmitov79 0 #5 Отговорено 7 Август, 2017 Споделям само за информация,грешката е p109a и е за влошено качество на маслото,вследствие на запушен ДПФ и вкарване на гориво в картера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 8 Август, 2017 Това е друго нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashozmeq 3 #7 Отговорено 8 Септември, 2017 Имах такава грешка. Има брояч на маслото, и ако не е рестартиран при смяната - след определен брой регенерации ти казва, че маслото е зле и трябва да го смениш. При кофти ДПФ може и да е вкарало гориво в маслото. Ако нивото на маслото не се е покачвало, може да минеш само с ресетване на въпросния брояч. В противен случай - сменяш и маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimors 10 #8 Отговорено 11 Септември, 2017 (Редактирано) А как се ресетва този датчик ? Редактирано 11 Септември, 2017 от mimors Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #9 Отговорено 12 Март, 2020 Аз я имам същата грешка, как решихте проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #10 Отговорено 7 Май, 2020 Проблема беше решен с пускане на регенерация чрез Хонда софтуера, който имам в сервиза. Вече преминаха няколко хонди при мен з пускане на регенерация, но днес дойде едно црв, на което маслото беше се покачило доста. За съжаление не успях да спася клиента от смяна на маслото . Ще го сменят маслото и тогава трябва да се реши проблема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове