kvd74 646 #1 Публикувано 30 Юли, 2017 Привет, угасна ми осветлението на часовника, който иначе си работи коректно. Колата е англ.Сивик 97-01 г. Някой да има идея как се оправя това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 30 Юли, 2017 Има проста крушка отзад.За съжаление в момента не мога да ти пратя иначе съм поръчал 150 в различни цветове.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #3 Отговорено 28 Август, 2017 Как се стига до тази крушка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 29 Август, 2017 Май се почва от пепелника между двете предни седалки, та до часовника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #5 Отговорено 30 Август, 2017 Сваля се централната конзола, пепелника между предните седалки не е нужно да се сваля. За да се свали централната конзола е необходимо да се развият двата болта в основата (под капачето, намиращо се под ръчната спирачка), двата болта съответно от лявата и дясната страна на централната конзола и трите болта (ако не се лъжа за бройката), разположени в отсега за радио (същото е необходимо да се демонтира предварително). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #6 Отговорено 31 Август, 2017 Ако ръката ти е тънка можеш и да бръкнеш през дупката на радиото. Аз от там съм сменял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове