Nikito82 61 #1 Публикувано 29 Юли, 2017 Здравейте, днес като пуснах да се измият стъклата и фаровете, едната дюза ли е какво е направо изхвърча, сложих я пак хвръкна. Пак я сложих и ги натиснах и двата на вътре, после ги вдигнах да видя дали няма да излизат, добре бяха, но сега не иска изобщо да пръска на фаровете. Кой е бушона за тях? От какво се получава. Досега не съм имал проблеми, ония ден налях течност за чистачки (концентрат на Нигрийн ) до горе. Може ли нещо от течността да е или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #2 Отговорено 30 Юли, 2017 Така проблема от части е решен. Т.е. не е бушона виновен, просто трябвало да се цъкнати фаровете, за да работят и пръскалките на тях. Въпроса е защо изхвръкна цялата пръскалка от бронята? Сега ме е страх в движение да пускам водата, да не хвръкне пак. Днес ги пробвах, пръскат , стоят си където трябва, но до кога? Не са запушени дюзите, не знам и аз от какво стана така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #3 Отговорено 30 Юли, 2017 Колега, как работят пръскалките е дискутирано в теми няколко пъти. Сърчни и ще намериш, че казанчето е с 2 помпи. За стъклата на дъното, а за фаровете по средата. Когато течността падне под средта не търси отново предпазителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #4 Отговорено 30 Юли, 2017 Не течността е до горе. Въпроса е че ттябва фаровете да са вкл, за да работят. Птоблема е в това защо изхвърча цялата праскалка от бронята? Добре че бях на място, за да си я взема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #5 Отговорено 1 Август, 2017 Изхвърчала е, защото се е откопчала. А защо се е откопчала никой от нас не може да ти каже по обясними причини. П.П. Нещо много дефекти ти дава тази кола, моята я карам повече от 2 години и съм сменил само четките на динамото, а при теб проблемите започнаха един след друг още с взимането на колата... знаеш ли защо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 1 Август, 2017 Само предполагам. Че е правено нещо, което е наложило сваляне на пръскалката. Тя май е на щипки. Една малка свинска опашка около тях, затягате добре. С плоска отверка внимателно отваряте капачето и издърпвате ръчно пръскалката. Така е при Сивик8. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #7 Отговорено 1 Август, 2017 (Редактирано) Изхвърчала е, защото се е откопчала. А защо се е откопчала никой от нас не може да ти каже по обясними причини П.П. Нещо много дефекти ти дава тази кола, моята я карам повече от 2 години и съм сменил само четките на динамото, а при теб проблемите започнаха един след друг още с взимането на колата... знаеш ли защо? Да защото не взех твоята, "най - евтината от всички на пазара." Ай със здраве. Дефекти ми била давала. Редактирано 1 Август, 2017 от Nikito82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #8 Отговорено 1 Август, 2017 Изхвърчала е, защото се е откопчала. А защо се е откопчала никой от нас не може да ти каже по обясними причини. П.П. Нещо много дефекти ти дава тази кола, моята я карам повече от 2 години и съм сменил само четките на динамото, а при теб проблемите започнаха един след друг още с взимането на колата... знаеш ли защо? Ей това вече "отрепа рибата"...! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #9 Отговорено 3 Август, 2017 Изхвърчала е, защото се е откопчала. А защо се е откопчала никой от нас не може да ти каже по обясними причини П.П. Нещо много дефекти ти дава тази кола, моята я карам повече от 2 години и съм сменил само четките на динамото, а при теб проблемите започнаха един след друг още с взимането на колата... знаеш ли защо? Да защото не взех твоята, "най - евтината от всички на пазара." Ай със здраве. Дефекти ми била давала. Защо се засягаш? Аз само попитах, може и да греша за дефектите, но от 16.07 имаш пуснати 10 теми.... Бъди здрав и ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #10 Отговорено 3 Август, 2017 Не се засягам, имам 10 теми пуснати с един проблем, другите се оказаха, че ги имат поне 20 човека от форума, спирачки, ръчна и така нататак, Единственият проблем е това изхвърчане на пръскалото. Ама ти си пиши не ми пречиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове