Ivan Petrov 2 #1 Публикувано 27 Юли, 2017 Здравейте, нов съм. След дълго търсене и аз се сдобих с CR-V 3-та ген. 2008год. Засега по колата всичко е както трябва, но не мога да разбера и ме интересува фаровете могат ли да се регулират от вътре нагоре и надолу, или са застопорени на едно ниво. На фаровете виждам, че има машинка като вдигна капака, но не ми е ясно за регулирането. Колата е дизел. И това, че има автоматично пускане на фаровете, има ли опция за пускане на дневни светлини или трябва да си сложа модул. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #2 Отговорено 27 Юли, 2017 Здрасти, предполагам, че реглажа на фаровете е опция за оборудването, но казваш, че има машинка за фаровете. Погледни вляво от волана, на таблото леко надолу. Точно до копчето за прибиране на страничнитр огледала е врътката за реглаж на височината на фаровете. И иначе реглаж на машина, може би най-достъпно е в СБА - срещу огромната сума от 4.50 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1837 #3 Отговорено 27 Юли, 2017 Ако нямаш копче за реглаж, тогава си с автоматично регулиране (според натоварването ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Faris 0 #4 Отговорено 11 Ноември, 2019 Здравейте, аз имам въпрос отностно механичното регулиране на фаровете.Имам машинка за регулиране със степени, но при най-горното положение, което трябва да е при 1 човек и без багаж, десният ми фар свети по-горе. Възможно ли е регулиране посредством болт по фара? Търсих такъв и не намерих, както и не прочетох подобна информация във форума.Бих помолил евентуално за снимка за местоположение на болта. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #5 Отговорено 12 Ноември, 2019 (Редактирано) Колега, играта с фаровете не е нещо с което е добре да се занимаваш ти. Има стендове за реглаж, не взимат скъпо, имаш и болтове за ръчна настройка , които те знаят къде са. Все пак и ние сме на пътя. Редактирано 12 Ноември, 2019 от zmiata29 граматика 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1837 #6 Отговорено 12 Ноември, 2019 Ето ти снимки : Надявам се, виждаш къде са машинките на фаровете и откъде се регулират. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #7 Отговорено 13 Ноември, 2019 А, за дневни светлини, много е писано във форума. Щом имаш датчик за светлина, вярвай ми голям кеф е примерно лед дневни светлини при мигачите, слагаш на автоматично и забравяш лостчето за фаровете. Ден нощ, тунел, здрач то си знае, а освен това и бордовия компютър свети добре и през деня, а и удължаваш живота на ксенона- ако си с такъв де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Faris 0 #8 Отговорено 21 Ноември, 2019 С малко закъснение, но все пак благодаря на колегата за снимките. Видях от къде и ги регулирах, но проблема се оказа друг - спукани са и двете лупи. Явно ще се прехвърля в друга тема във форума за да видя опита на колегите с този проблем. Благодаря за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове