fenabg 2981 #41 Отговорено 5 Януари, 2019 Дано се брои за комплект? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #42 Отговорено 6 Януари, 2019 Пуснал съм комплекти на снгл. Ebay. Разгледай ги. пълният комплект вкл. и маховик, който също трябва да се смени или в най-лошия случай да се шлайфа стария. Разбираш ли сега защо стандартите в БГ са други? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #43 Отговорено 6 Януари, 2019 (Редактирано) Не съм съгласен с колегата над мен.Комплектите не включват маховик , ако не си поръчаш допълнително.Комплекта дали за USA или Европа ( стандартен такъв ) са само от 3 части - лагер, притискател и феродов диск, това е.Пълният комплект е опция, която ако човек иска, може да поръча. Давам пример: за K20Z3, който е за USA на Exedy е KHC10 - 3 части. за K20Z4, който е за Европа на Exedy е HCK2057 - 3 части. Стандартите са еднакви, комплектите също, качеството предполагам и то.Аз съм с HCK2057, замених ОЕМ-ският с такъв ( който също е Daikin ).Маховикът който идва в така наречените "комплекти", най-вероятно е по-лек и е опция да го избереш. Редактирано 6 Януари, 2019 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 985 #44 Отговорено 6 Януари, 2019 (Редактирано) Вътре са старите части.Не съм сигурен само, дали лагерът е на Exedy/Nachi за първоначално вграждане. Редактирано 6 Януари, 2019 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове