Sami 1 #1 Публикувано 6 Юни, 2017 Има ли вариант да се залепи стикер на капака на резервната гума, че нямам надпис HONDA (оргиналния надпис със стикер ли е? ) Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 6 Юни, 2017 Лепи каквото искаш. Аз съм си лепнал такова над надписа HONDA, добре стои. Гледай да държи на вода де, че дъжд, сняг... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sami 1 #3 Отговорено 6 Юни, 2017 И аз съм с малко дете, може и да ти открадна идеята Как по-точно да разбера даден стикер дали ще издържи на вода, от какъв материал трябва да е изработен? Някой ако си е лепил, може да даде линк да видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nic65 0 #4 Отговорено 1 Август, 2017 http://www.supersx.eu/?22,%D1%F2%E8%EA%E5%F0-honda-cr-v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 1 Август, 2017 Фолиото като се поръчва стикера трябва да кажеш, че трябва да е автомобилно. Това се лепи с транспортно фолио, т.е. отлепяш бялата подложка и залепяш надписа, който е залепен на транспортното фолио и след това го махаш него. Всяка една печатница или рекламна агенция би ти свършила работа. Единствено трябва да им предоставиш изчертано лого в правилния формат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #6 Отговорено 1 Август, 2017 (Редактирано) Аз сложих такова лого и мисля, че се е получило доста добре: Моя стикер е изработен от полиетиленов материал. Направен е от фирма която се занимава с реклами. Цената беше 25лв. Редактирано 1 Август, 2017 от Hanchko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sami 1 #7 Отговорено 3 Август, 2017 Фолиото като се поръчва стикера трябва да кажеш, че трябва да е автомобилно. Това се лепи с транспортно фолио, т.е. отлепяш бялата подложка и залепяш надписа, който е залепен на транспортното фолио и след това го махаш него. Всяка една печатница или рекламна агенция би ти свършила работа. Единствено трябва да им предоставиш изчертано лого в правилния формат.Тука нещо не схванах, дали се маха транспортното фолио или не... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #8 Отговорено 3 Август, 2017 Маха се, то е като хартиено тиксо. Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове