VilioJDM 13 #1 Публикувано 29 Май, 2017 Здравейте колеги ще купувам гуми за Civic EK3 '97 1.5 Vtec E. Мисълта ми е задните ми гуми са на 55 и са много хубави но изглеждат малко странно на колата Предните са на 50 но нищо не става от тях и трябва да хи сменям.Мисълта ми е да слагам ли на 55 отпред(ще излезе по евтино) или да слагам на 50 4 втора ръка някакви и да карам не изглежда чак толкова зле на 55 и ако се сложе окачване след време тъкмо ще напълнила калника Благодаря предварително ! Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 30 Май, 2017 Аз съм с 55. Размерът е доста по-скъп от 50, понеже не е толкова масов. Предимствата са, че пълнят калника, както вече каза, и че колата вози една идея по-добре. Недостатъкът е, че става малко по-мудна. Никога не са ми опирали, а и нямам намерение да слагам спортно окачване. Като цяло си заслужаваше инвестицията, предвид ролята на сивика в семейството. Прилагам снимка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #3 Отговорено 30 Май, 2017 (Редактирано) Ще слагам на 55, дават ми 2 гуми за 50 лв в доста добро състояние. Такива ще са и ме съмнява да го усетя това забавяне на колата. Благодаря ! :] Редактирано 30 Май, 2017 от vesivanova Предходното мнение не се цитира и др. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #4 Отговорено 6 Юни, 2017 (Редактирано) Сложих ги. Возията се промени тотално, стана много по-удобна за каране, на 50 беше като лагерна количка. Ако и се сложи едно окачване да се намали страничния наклон, при завои ще стане супер. Благодаря ви за коментарите. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 6 Юни, 2017 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #5 Отговорено 6 Юни, 2017 И губиш от хода на окачването. Дебелата щанга е супер за писта, но за улицата не. Бих казал, че добре настроено окачване с добра геометрия работи добре с малки/меки щанги. По темата - 195/55/15, както колегите няколко пъти вече казаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #6 Отговорено 6 Юни, 2017 Дебелата щанга е супер и за улицата, но българските улици са изключение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zaXer. 37 #7 Отговорено 6 Юни, 2017 Аз съм с горна и долна щанга отпред. Карам със 195/55 на същите джанти като твоите, но съм си поръчал 195/50 ТОЙО, поради простата причина, че съм ниско до земята, и се надявам /50 да не опират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове