ptodorov1979 0 #1 Публикувано 14 Май, 2017 (Редактирано) Здравейте, скоро се сдобих с хонда акорд 2,3 бензин, взех автомобила на хубва цена и малко ще го постегна. Ще съм ви благодарен, ако ми кажете нещо повече за този модел. Колата е с газов инжекцион . Поне на външен вид ми хареса. По принцип знам, че японските автомобили са здрави и по-точно за хондата. Но няма да са ми излишни няколко коментара относно подръжка, имат ли слаби страни, като цяло как е автомобила? Благодаря предварително. Редактирано 15 Май, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #2 Отговорено 16 Май, 2017 Честито! Първо, автоматик ли е или ръчна? Слабите страни на 6-та генерация са лагерите на главините. Вече съм подменил двата десни. Има една специфична подробност при този модел. След определен пробег, започват да хлопат горните тампони на задните амортисьори. Изключително дразнещо и много трудно за диагностика. Човекът, който накарах да ми ги смени, каза: "От каквото и да ти е тропането, да знаеш, че няма да е от тях. Като нови са". Обаче тропането изчезна. Смених и двете бутала на предните спирачни апарати, тъй като бяха ръждясали и задържаха, но така е с колите, внесени от Германия. Автоматика е без грешка, скоро ще му сменя и маслото. Друго не се сещам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #3 Отговорено 16 Май, 2017 Към изброеното от колегата над мен добавям и дръжките на задните врати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4 Отговорено 16 Май, 2017 Честито и може някоя снимчица за хвалба и радост да пуснеш. Иначе във форума има писано за 6-та ген. -чети и попивай впечатления. Към горните да добавя, че и аз смених предни спирачни бутала, но моята бе италианка. За 11 години притежание, на 2 пъти сменях клеморед, 1 път предна ламбда сонда и преди да я продам -катализатор. Другото са по-обикновени консумативи. Бях много доволен и драстични промени не видях. Ако имаше комби и 5 скорости в автомата -пак такава бих си взел, но въпросните подобрения са чак в 7-ма ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ptodorov1979 0 #5 Отговорено 31 Май, 2017 Благодаря момчета,колата е с ръчна скоростна кутия ,но имам проблем с със кутията ,трябва да търся кутия втора ръка.вВтората не влиза ,и сега Трябва да я оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #6 Отговорено 31 Май, 2017 Сигурен ли си, че има масло в кутията? Ако няма - налей и пак пробвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове