georgivanov1 23 #1 Публикувано 10 Май, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги, мисля да поставя степенки на СR-Vто, разгледах някои сайтове и се намират на доста по-изгодна цена отколкото оригиналните. Никога досега не съм купувал онлайн и съм малко скептичен що се отнася до предварително заплащане. Та въпроса ми е ,някой правил ли е такава покупка и кой сайт е сигурен? Поздрави Редактирано 10 Май, 2017 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 10 Май, 2017 Аз ги купих от autopro с наложен платеж при доставката. Но нямаше схема за монтаж и се поизмъчих малко, докато ги монтирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #3 Отговорено 11 Май, 2017 И за какво ти е това чудо? Ако е за красота, визия и те кефи,те разбирам - дерзай. Но за друго не става и мисля, че няма смисъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1562 #4 Отговорено 11 Май, 2017 Пазарувам онлайн от години. Това от Англия, с английски банк акаунт и основно през ebay. Доколкото знам, най-сигурния начин за плащане е paypal, независимо от кой сайт купуваш. Досега никога не съм имал проблем, 3-4 пъти са ми връщали суми от 1.50 до 800 паунда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 11 Май, 2017 "И за какво ти е това чудо? Ако е за красота, визия и те кефи,те разбирам - дерзай. Но за друго не става и мисля че няма смисъл. " Заради децата, да не стъпват върху праговете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #6 Отговорено 11 Май, 2017 Като ги надраскат, по-добре купи нови. Хем и по-евтино ще ти излезе и то доста. Тия като ги земеш, те пак ще си стъпват по праговете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове